tiistai 21. helmikuuta 2012

Kohti huomista päivää

Ei ole sikaa, eikä ole lintuakaan. On vain joku tavallinen tylsä ja tylsistyttävä tauti.

Kai jonkun pitäisi olla mua hoivaamassa tai ainakin keittänyt kanakeittoa potilaalle. Mutta ei, eipä ole ketään muita paikalla... eikä ole kaapissakaan lämmitettävää.

Kun sairaan pitäisi syödä ravitsevasti, niin kuinka siihen puhti riittää? Mä en muista mitä eilen söin. Eikä nytkään tee mieli seistä hellan vieressä kuin pikaisesti teetä keittämässä.

Koska huomenna on oltava liikekannalla -niinkuin mummoni tapasi sanoa, totesin, että mun pitää saada jotain ravitsevaa. Niinpä tein marjasörsseliä ja huippujälkiruokaa ananaksesta, mustikoista ja mintusta sen seuraksi.

Tämän tekee kolmessa minuutissa ja sitten takas vällyjen väliin pohtimaan minkä elokuvan katsoisi. Senkin pitää olla sellainen, ettei tarvitse ajatella. Ja mieluiten sellainen, ettei tukehdu kyyneliin. Nenäliinat on parempi säästää niistohommiin.

Parasta etsiä kauhua tai komediaa. Kenties brittikomiikkaa kuten Keeping mum taikka kevyttä Neiti Marplea; Paddingtonista 16:50.

6 kommenttia:

 1. Paranemisiin Birgitta!Ja sullahan on tuolla lautasella ja lasissa oikein kunnon vitamiiniannokset:)

  VastaaPoista
 2. Voi ei!! Ja vielä pitää olla huomenna kulussa:(
  Kirjoitit jälleen niin mukaansa tempaavasri, ihana lukea, AINA!♥
  Koita parantua PIAN! Ainakin tervellinen annos sulla on lautasella:)

  Lämmin halaus, Marge

  VastaaPoista
 3. Voi pahus, ei ketään passaamassa, itse pitää itseään hemmotella. No, käyhän se noinkin ja eväät ovat ainakin varsin loistokkaat. Ja jännitystä tietysti katsottavaksi, ehdottomasti. Mitä kamalampaa, sitä parempi. Paranemista...:)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti voit jo paremmin tänään, hyvät näytti ainakin olleen "lääkkeet". Toipumisia edelleen sinulle toivottelen! :)

  VastaaPoista
 5. Kunnon vitamiinipommi, kyllä lähtee. Mä olen löytänyt K-kaupan pakkasaltaasta kuutioituja mangon paloja. Hieman varauksella ostin mutta nyt en voi elää ilman. Maailman parasta maustamattoman jogurtin, hunajan ja myslin kans. Huomattavasti helpompaa kun kuoria ja pilkkoa freesi mango vaikkei sitä mikään pakaste voitakkaan, suosittelen.
  Koitahan toeta:)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset teille =) Sain viikoksi troppia ja nyt sitten kokoilen itseäni parempaan kuntoon. Lämmintä juomaa leffoja, vitamiineja ja konvehteja on mennyt. Konvehteja sen verran, että tuli ihan paha olo ;-) Testaan Henrietta sun mangovinkkiä, se kuullostaa hyvältä.

  Tervettä loppuviikkoa teille kaikille =)

  VastaaPoista