keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Mitä ihmettä on käsilaukussasi -haaste

Käsilaukun arvoitus.

Olipa kerran tumman ruskea laukku, joka kuului naiselle, jonka hauis ja olka oli turhan heiveröiset. Laukku oli siis mielissään pienestä koostaan ja siitä, että se sai usein heilua vapaana naisen käden tahdissa. Ei puristanut sen kylkiä kainalo taikka olkavarsi. Vain kantokäsi välillä vaihtui ja toinenkin laukun kylki sai valoa ja raikasta ulkoilmaa. Välillä se joutui tylsästi kaappiin piiloon ja usein ylös hattuhyllylle, muttei koskaan lattialle. Siellä ei ole kuulema käsilaukun paikka.

Leenan haasteeseen tarttuneena avaan tämän pienehkön käsilaukun ja huomaan sen sisällön olevan suorastaan
... tylsä.

Täällä on vain:

Lompakko,
ostoskassi pienessä pussukassa (ruman värinen kun ostin pikana vanhan rikkouduttua),
nenäliinapaketti,
mp3soitin,
avaimet,
vanhoja leffalippuja,
peili,
äidin tekemät rannelämmittimet,
kännykkä,
purkka (en tiedä miksi, sillä en pidä kovin purkasta),
työpaikan kulkukortti,
särkylääkettä (aika vähän jäljellä, pitää ostaa lisää),
huulet kuntoon pussukka, jossa on valokynä, rajauskynä, sivellin ja kaksi huulipunaa (ja Leena kun ihmetteli miksi sillä on kaksi huulipunaa, niin minä taas tiedän miksi mulla on. Ne on käytössä joka arkipäivä, siis kaikki mitä tuossa pussukassa on sisällä =D)

(Jos pitää tiivistää tärkeimmät, niin tosipieneen laukkuun sujahtaa muoviraha omassa kotelossaan, bussilippu, avaimet, kännykkä, kulkukortti, särkylääke 1 kpl, 1 nenäliina pieneen taitettuna ja yksi huulipuna ja sivellin. Tilaa menee siis kahden korttipakan verran.)

Hirrrveen vähän tavaraa. Ehkä kantamusta pitäisi lisätä, jotta hauis kasvaisi vahvemmaksi.

Katsotaas tarttuuko haaste MirkaanElegiaan ja Itkupilliin.

ps. Kerran työpaikalleni tuli aamu-unisena mies, joka istahti viereeni kahvipöytään ja laittoi ihmetellen kätensä takin taskuun.

Siellä siistin pikkutakin taskusta löytyi lapsen vaippa. Ihan puhdas onneksi =)

Sen jälkeen olen ymmärtänyt miten paljon mahtuu miesten taskuihin. Vahvat olkapäät ja hyvät taskut, ne ilmeisesti riittää miehille ;-)

9 kommenttia:

 1. Aika tavallista...sinulle;-) No, myönnän olevani sen yhden huulia hoitavan huulipunan superkuluttaja, mutta yleensä niitä on vain kaksi.

  Hienon kuvan olet löytänyt La Dietrichistä! Minulta taitaa tulla kevään aikana jo toinen kirja hänestä...

  Kiitos, että ehdit vastata. Vain yksi särkylääke...minulla on aina toinen Bessua varten;-)

  VastaaPoista
 2. Leena; mä kerran selitin ystävälle noita huulipunajuttuja ja miten laitan huulipunani -tarina muuttui suorastaan hupailuksi. Siitä voisi tehdä lyhytelokuvan ;-) Eikö olekin upea Marlene, matkalle täytyy varustautua ja käsilaukku on juuri sopivan kokoinen.

  Voi Bessua.

  VastaaPoista
 3. Juuri siivosin valtavan, monilokeroisen reppuni, jonka kanssa kuljen töissä. Se sisälsi järkyttävät määrät kuonaa ja kerrostuneita roskia sekä lisäksi noin kolme kiloa paperia ja 50 (!) työpaikalta varastettua kuulakärkikynää, jotka palautin. Nyt yritän olla siivommin, taas hetken aikaa. Katsotaan haastetta siis hiukan myöhemmin... :)

  VastaaPoista
 4. Mirka, Hahaa =) Mulla sedimentoituu kuitit kyllä lompakkoon, mutta muuta kuonaa ei kovin ole laukussa. Ja koska kynää ei mulla ole ikinä mukana, niin kännykän muistikirja on kovassa käytössä. Hyvä, että sait palautettua kynät, reppukin tuli sitten paljon kevyemmäksi =)

  VastaaPoista
 5. Ai kuinka kivaa on ´kurkistaa toisten laukkuihin;D Ja hih,nauratti tuo miehen taskusta vetämä vaippa! Nätit nuo rannelämmittimet:) Minulla taas on iso laukku aina mukana;ihan varmuudenkin vuoksi niin että sinne mahtuu sitten jos on tarvis vaikka mitä;D

  VastaaPoista
 6. On tosiaan mielenkiintoista kurkistaa toisten laukkuihin. Minä nappaan kyllä ihan mielelläni tämän haasteen. :)

  VastaaPoista
 7. Ihmeen vähän sulla roinaa. Mulla on sellanen Marimekon olkalaukku ja sinne mahtuu hautautuun paljon aarteita ja vähemmän aarteita. Mies käyttää reppua töissä ja sieltä löytyy varmaan koko työhistoria ja se painaa tonnin.

  VastaaPoista
 8. Yaelian; mäkin jotenkin heräsin siihen, miten tällainen naisten juttu on yksilöllinen mutta kuitenkin yhteinen hauska juttu =) Mun äiti on tehnyt mulle joitain rannelämmittimiä, sellaisia suoria pötköjä ja kuten nuo, jossa on peukalolle reikä. Nuo on sopivan pitkät näin talviaikaan.

  Itkupilli; kiva kun nappasit, tulen kylään =)

  Henrietta; mä luulin, että olis ollut paljon enemmän, joten itsekin yllätyin. Niin, miehillähän onkin nykyään olkalaukkuja ja reppuja. Varmaan läppärit on lisänneet miesten laukun kantoa. Sulla on kiva, jos aarteitakin löytyy laukusta, mä en ole löytänyt sellaisia...

  VastaaPoista
 9. ;D
  Mulla on yksi sellainen laukku, johon "hukkuu" tavaroita. Siellä on niin monta lokerikkoa ja välitaskuja ja sisin sysimusta, löydä sieltä nyt sitten ne avaimet...;D

  Oikein mukavaa viikonloppua ihanalle, uskolliselle blogiystävälleni!!♥

  VastaaPoista