keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Malttamattomalla kaikki keinot käytössä

Helmikuu.
Sekin on vielä talvikuukausi.
Kuka niin on määrännyt ja millä perusteella?
Voisiko halutessaan siirtää helmikuun kevätkuukaudeksi?
HAA! Kaikkea saa yrittää ;-)

Aurinko on selvästi talvella mennyt mailleen ja yrittänyt piilotella. Olen nyt kuitenkin saanut muutaman havainnon siitä. Ei tarvitse olla tiedemies, jotta tästä havainnosta voi päätellä auringon siis olevan olemassa.

Tuolla se on sitkeiden pilvien takana odottamassa jotain.

Mitä ihmettä sä siellä odotat?
Mä odottelen täällä toisella puolella!

Oletko nukuksissa, vai kaipaatko jotain...

Saisiko sinut heräämään tällä tervehdyksellä. Vetreyttävällä aurinkotervehdyksellä.


Ehkä tämä huvittaa sinua ja saa sinut pirskahtelemaan tai pilkahtelemaan.
Kenties tämä myös miellyttää sinua, onhan sinua kohti kumarrettu aiemminkin, monen monituista kertaa.

Jos lupaan juoda enemmän, useamman kerran päivässä vettä lasista, niin saisitko sovittua noiden pilvien kanssa, että jättävät sateet myöhemmäksi.

Ja voisitko itse vielä luvata tulla käymään pidemmäksi aikaa?

Pliis?

Kiltti, Pliis!

6 kommenttia:

 1. Pari pitkää auringontervehdystä aamuisin pitää hermot kurissa, mielen tyynenä ja lääkärit loitolla :) Kyllä se aurinkokin sieltä tulee- kaikki aikanaan.. Valoistuvanheleää helmikuuta !

  VastaaPoista
 2. Aila; ei kurkkinut aurinko tänään, joten lisäsin päivittäisten aurinkotervehdysten määrää illallekin =)

  VastaaPoista
 3. Onneksi on helmikuu ja kevät lähenee ja sitten kesä. Aina parempi, että voin olla ulkona mahdollisimman paljon.

  Kerrankin tulee liikuttua ja käytyä eri paikoissa. Kait sitä joskus ei vaan saa lähdettyä muuta kuin pakon edestä. Jotain hyvää kait tässäkin evakossa. :)

  Käyn kyllä lukemassa blogeja, mutta välillä ei ehdi kommentoimaan. Nämä koneet kun on varattuja tai ei vaan keksi mitään sanottavaa.

  VastaaPoista
 4. Olen kattellut pari ihanaa auringonlaskua yläkerran ikkunasta tässä männä viikolla vai viime viikolla, se on jo paljon kun ei ole sellaista nähnyt kai kolmeen kuukauteen. On kuule hymy tullut huulille ihan vaan siitä.
  Ah mä lähren d-vitamiini hoitoon kahdeksi viikoksi kanarialle ens viikolla mikä on jättekivaa. Ja arvaappas mitä tein luovuuden saralla,ilmottauduin maisemavalokuvauskurssille Toscanaan huhtitoukokuun vaihteessa. Unelmaa...Toscanasta tehty leffoja ja kirjoja mutta koskaan en ole käynyt ja nyt pääsee vielä pelkästään valokuvaamaan, mie oon niin innoissani etten ole opiskelujen jölkeen kai ollutkaa.. Sorry kuulostanko liian happyn ärsyttävältä...lähetän täältä hyvän mielen sakroja sulle:)
  ps.jos lohduttaa olen ollut kahden viikon sairaslomalla selän takia joten kyllä tässä onnelassa jotain risujakin on.

  VastaaPoista
 5. Yvonne; eikö olekin ihanaa kun kevät tulee. Toivottavasti eteesi tulee monta ihanaa ja virkistävää paikkaa (vaikka evakko ei olekaan kiva juttu). Ihanaa viikonloppua sinulle =)

  Henrietta; todellakin aurinko tuo hymyn huulelle =) Oih, Toscana on varmasti ihana paikka. Mulla on tallella joitain ihania maisemakuvia sieltä (ei omia), joten tiedän, että tulet kasapäin valokuvia sieltä takaisin. Oletpa sitten kylässä tai luonnossa niin olet ihanassa paikassa. Vähän olen kade ;-) ja suunnattomasti onnellinen puolestasi =

  Selkäkivut on syvältä, yritä nyt tehdä kaikkea sellaista mikä tuo paremman mielen. Kokemuksesta kyllä tiedän, että se voi olla vaikeaa.

  Ehkä tuo matkasi kuitenkin saa selkäkivunkin helpottumaan =)Aaah.. Toscana. Pitää katsoa se romanttinen leffa Toscanan auringon alla -siinä on ihana autoajelumaisema kohta ja monia muita ihania kuvia.

  VastaaPoista
 6. Henrietta; ja vielä kanarialle... saatkohan sä yliannostuksen auringosta ;-)

  VastaaPoista