sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kun loppu häämöttää

Leikitäänkö kaverit,
ettei tänään ole kesäloman viimeinen päivä.
Ettei ilta ole tullut, eikä pilvi tuonne auringon eteen.

Tai sovitaanko ainakin, että huomenna on vain hiukan erilainen päivä. Puetaan hienommat vaatteet päällemme, lähdetään yhdessä kaupungille, tanssitaan letkassa toimistolle ja puuhaillaan tietokoneilla ja puhelimilla kunnes kyllästytään. Tullaan sitten illalla taas tänne yhdessä pisamoitumaan ja olemaan.

Mutta nyt, käydäänkö vielä meren aalloissa, annetaan pisaroiden huutoa, villitä pintamme ja keinuttaa. Riekutaan vallattomina kunnes nauru kirpistää poskia, juodaan limonaadia ja vielä yksi lasillinen kuplivaa...

Eikä mennä aikaisin nukkumaan, eihän. Vaan hymyillään  super-kuu-ukon kanssa tämä yö.

Mä haluan ottaa tästä illasta kaiken mahdollisen irti
... sillä seuraavaan lomaan on järkyttävän pitkä matka...

8 kommenttia:

 1. Mukavaa arkeen paluuta Birgitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael, pientä totuttelemista tässä on, aikaiset aamuheräämiset ja yksitoikkoiset työasennot ;-) Pikkuhiljaa hyvä tulee, eikös jotkut viisaat niin sano =)

   Poista
 2. ARKI = Alkaa Rutiinit Kele Isottelee! Kaikesta huolimatta maukasta maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä yhteenveto arjesta. Täytyykin miettiä mitä kaikkea saa kasaan noista neljästä kirjaimesta =D

   Maanantai oli maukas, mutta väsynyt, sillä vietin viimeisenkin yön valvoessa. Taisi olla liian jännittävää palata työn touhuun ;-)

   Poista
 3. Tämä nyt tulee vähän myöhässä mutta toivottavasti sulla on ollut pehmeä lasku tähän tylsään, non-stoppina pyörivään arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paimen, laskeutuminen on tehty ja nyt tästä taas jatketaan eteenpäin. Taidan ottaa vain hetken ja päivän kerrallaan... ja kuten huomaat minäkin olen taas myöhässä. Tänään nautin siis vapaasta lauantaista. Jeeeee! Mahtavaa viikonloppua sinullekin =)

   Poista
 4. Tätä voit kadehtia: Me elämme nyt kuin teinit eli yritmme aikanaan saada heille normaalia vuorkausirytmiä eikä mitään yön läpi riekkumisia, mutta tämä vasta hauskaa onkin. Se nolottaa, jos joku tulee oven taaksen ennen puoltapäivää;)

  Joku on sanonut: 'Arki on parasta.' Uskon sen, paitsi en jouluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä Leena niin odotan sitä päivää, kun saan riekkua siipan kanssa kuin ellun kanat ja olen välittämättä mistään normeista. Saattaapi mennä eläkeikään, mutta jossain välissähän sitä täytyy oppia olemaan.

   Riemullisia öitä ja aamujakin teille kahdelle ♥

   Poista