lauantai 25. toukokuuta 2013

Flirtti kohde ja nuotit osuvat kohdalleen

Kun perjantai-iltana astuimme bussista meren rantaan sisälläni kihelmöi. Pieni porukkamme sulkeutui hetkeksi irralleen muista ja avasimme ääniämme. Emme ehtineet kertaakaan vetää kappaleita ennen esitystä, niinpä tervetuliaisjuoma tuntui todella hyvältä idealta, kun palasimme takaisin toisten luo.

Illan avajaispuheen jälkeen kävelimme estradille ja otimme flirtti-kohteen yleisöstä ja aloitimme laulun. Olin jo etukäteen kuvitellut leikilläni, kuinka mielettömät aplodit saisimme kappaleen jälkeen, mutta kuvitelmani ei ollut lähelläkään totuutta. Olimme valmistautuneet vielä toiseenkin kappaleeseen, joten encore oli vedettävä heti ekan biisin jälkeen ja vihdoin pääsin niihinkin ääniin käsiksi, joita neljänä harjoituskertana kovasti yritin tavoitella.

Ei ole mahtavampaa kuin ylittää itsensä =)

Ilta oli täynnä musiikkia. Mukana oli kolme erilaista bändiä sekä useita upeita solisteja, jotka saivat housebändin taustakseen. Siinä ei ollut kyse mistään karaokesta, vaan mielettömän hienoista tähtisuorituksista. Niinpä riekuin tanssilattialla kannustamassa laulajia ja nauttimassa elämän iloista. Tanssia ja elävää musiikkia. Aaaahhhh...

Antakaa musiikin sytyttää itsenne.

Pomppikaa!!!
Let me entertain you!!


8 kommenttia:

 1. Oi tuollaisessa tilaisuudessa olisin halunnut olla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla pitäisi olla tällaisia perjataita useamman kerran vuodessa. Vielä eilen huomasin laulavani kauppareissun läpi (kukaan ei kyllä pysäyttänyt ja pyytänyt siirtymään kaupasta ulos ;-))

   Poista
 2. Laulaminen on niin ihanaa!

  En kertonut, mihin päädyimme tyttöiltana pubin jälkeen...Ja siellä minä pompin korkokengissäni ja nyt polvi valittaa;)

  Rock villitsee minut aina ja serkkuni taas olisi halunnut laulaa Kesäviinin, mutta onneksi aika loppui, sillä minulle se on nyt oikea vain Ville Valon ja Natalia Avelonin biisinä. Well...myös Nacy ja Frank Sinatra käyvät.

  Voin kuivtella, miten löysit äänet, jotka halusit...Minä haaveilen laulutunneista.

  VastaaPoista
 3. Laulaminen tekee keholle hyvää. Arvaan, että iltanne oli täynnä sykettä ja riemua, ja kerranhan sitä yhdet kengät tappaa, minä olen useammatkin ;-)

  Eiköhän molemmat hankkiuduta laulutunneille =)

  Oikein antoisaa viikon jatkoa sinulle

  VastaaPoista