sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pieni kahvihetki


Kahvikutsuja on pyörinyt täällä yhden jos toisen luona. Tässä minun osuuteni kahvittelun merkeissä.

Istahda kanssani nauttimaan tämä espresso, pieni raaka-kakkupala ja lohi quiche. Tässä vastauksia kahvihetkikysymyksiin.

1. Mikä on sisustustyylisi

Kaipaan selkeyttä ja siisteyttä ja väljyyttä. En oikein siedä levällään olevia asioita tai tavaroita (paitsi jos jätän ne itse lojumaan).

Pidän väripilkuista, mutta myös mustan ja valkoisen leikistä. Puun lämpö ja metallin kylmyys kiehtoo minua. Vähän modernia ja hiukan vanhaa, siis leikkisää tasapainoilua. Haluan hyvää ja vahvaa, jottei muutoksia tarvitse tehdä usein. Mielestäni pienillä asioilla voi piristää kotia, kun isot linjat ovat hallinnassa. Ota tästä nyt sitten selvää...

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessa

Panostan mahdollisuuksieni mukaan joka paikkaan. Mutta kyllä vastaus on kuitenkin olohuone. Koska kotiintulon pitää mielestäni olla  rauhallinen ja hyvältä tuntuva hetki, niin eteisen pitää olla toimiva ja kiva. Eteiseen tullessani näen heti olohuoneen ja siellä hehkeän punaisen sohvan sekä kultaisen ison taulun. Elän tuossa huoneessa suurimman osan kotiajastani, joten olen käyttänyt eniten energiaa sen tunnelmallisuuteen. Olohuoneeseen näkyy lähes kaikki kodin tilat, niinpä en ole voinut jäädä vaan sohvalle makoilemaan... mistä tuli mieleen, että haluaisin isomman maton sohvan edustalle vaihtoehtoloikoilua varten...

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa

Matkustamiseen. Minä kulkisin junalla rautateitä pitkin kaupungista ja maasta toiseen. Istuisin kahviloissa kaduilla ja söisin paikallisten kanssa ravintoloissa. Kiipeilisin vuorilla, kävelisin poluilla ja teiden varsilla, hellisin itseäni merivedessä ja rannalla varjon alla. Vaeltelisin nummilla ja antaisin tuulen tuivertaa hiuksiani. Jos tililläni olisi vaurauden valtavat merivirrat, niin nauttisin osan vuodesta aina jossain uuteen tutustuen, rohkeuttani kasvattaen ja sieluni ilosointuja soitellen.

4. Mihin käytät paljon rahaa

Olen aika säästäväinen, ja sen mikä saan säästettyä käytän ilolla paikalta poistumiseen, eli matkoihin jonnekin: vuokramökille tai ulkomaille. Huomaan nyt, että koen suurta vapauden tunnetta, kun olen jossain "lomailemassa". Pienistä puroista luon itselleni valtameriä, joissa kellun kuin Roope Ankka rahasäiliössään...

5. Mistä onnesta unelmoit

Unelmoin onnellisista läheisistä ja onnellisesta itsestäni. Unelmoin siitä, että me kaikki kokisimme käsittämättömän paljon onnen tunteita.

6. Mikä olisi mielestäsi huono onni

Että hukkaisin rohkeuteni, että jämähtäisin paikoilleni, etten näkisi mahdollisuuksia tai että estäisin toisten onnen mahdollisuuden.

7. Missä asiassa olet tunnollinen

Aivan liian monessa asiassa. Tunnollisuus on hieno ominaisuuteni, jota yliviljelemällä olen saanut itseni huonoon fyysiseen kuntoon. Toisaalta, jos en olisi niin tehnyt, en olisi kenties yhtä viisas kuin nyt olen. Viisaus ei muuten ole sama asia kuin älykkyys ;-)

8. Minkä inhimillisen virheen annat helposti anteeksi

Jos se on toisen inhimillinen virhe, niin annan -koska kaikki tekevät virheitä. Itse tekemäni inhimillinen virhe on sitten taas ihan eri asia. Olen piiskuri itselleni, mutta aika antaa minullekin anteeksi. Kai...


9. Mikä on naisen paras ominaisuus?

Nainen on rakkaus. Lisäksi naiselta saa aina nopean vastauksen ja mielipiteen. Vastaus ja mielipide on aina oikea, eikä niitä tarvitse koskaan kyseenalaistaa. Sitä ei pidä ihmetellä, että mielipide voi vaihtua hyvinkin nopeaan.  Tästä vain huomaa, että nainen on muuntautumiskykyinen ja sopeutuva maailman jatkuvaan liikehdintään.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?

Kaikki miehet sisimmässään ovat rakastavia, vahvoja ja suojelevia. Lisänä parhaisiin ominaisuuksiin liittyy naisen ymmärtäminen... ymmärtämisen yrittäminen... no miehet on vaan niin hienoja! Mies on siis myös puhdas rakkaus!

Kiitos kun kävit kahvilla. Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ja makoisaa tulevaa viikkoa sinulle =)

6 kommenttia:

 1. Oi miten kauniisti tuo kolmoskohta on ilmaistu!!! Ja ysi...oikein mainio :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kohta 9 kolahtaa jotenkin usein omalla kohdallani... ;-)

   Poista
 2. Olipa mukavaa olla kahvilla täällä,ja mukavaa luettavaa:)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia vastauksia. Tuli matkakuume. Hitaan matkailun jano. Ja naisen sielunelämä valottuu taas piirun verran. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisit napata haasteen, niin saisimme kurkistaa miehenkin sielunelämään =)

   Poista