perjantai 11. huhtikuuta 2014

Viikon birgitat


Viikon mehevimmät päivät ovat tähän mennessä olleet

Maanantain tehopakkaus-birgitta

jolloin sain superaktiivisuuspuuskan ja kirjoitin enolle kortin, serkulle kirjeen ja parille ystävälleni lähetin pienen paketin.

Tiistain kaikki-kerralla-mulle-birgitta

milloin juttelin leveäperäisyydestäni ja lihassurkeudestani työkaverini kanssa. Nauroimme niin paljon minun ympäripyöreille syilleni, että seurauksena kipitin illalla ison mäen 440 rappusta ensin ylös ja alas, sitten puoliväliin ylös ja alas. Kotiinvaelluksen jälkeen rojahdin vellovin jaloin sohvalle loppuillaksi.

Keskiviikon juhlija-birgitta

minä tanssin Esplanadilla kera kymmenien naisten juhlistamassa upeaa kouluttajaamme Marikaa. Lauloin Ilo-kuorossa, jonka harjoituksiin en päässyt kertaakaan keväällä. Näin vuosien aikana tapaamiani kurssikavereita ja mietin miten upeita me kaikki täällä oikein ollaan. Minä myös tajusin taas kerran jotain itsestäni:  milloinkahan opin, etten tiedä vielä kaikkea ;-)

Torstain rahat-tänne-birgitta

voitin koko perheen taas kerran paskahousussa. Hahaa!!!

Perjantaina tyyni-kuin-??...-ei-tyyntä-birgittaa-olekaan

kuuntelin aamuseitsemältä kun naapuripihalla joku kaasutteli autoaan rapun edessä ja soitti torvea kerta toisensa perään yli 15 minuuttia. Mietin, että osaisinko  heittää niin kauas raa'an kananmunan, mutta olin nössö enkä kokeillut. Sanoin hiljaa mielessäni rumia sanoja ja paheksuin suunnattomasti tyhjäkäynti-ääliötä. Nauroin töissä niin paljon, että ripsivärit levisivät (huomasin alicecooperit vasta myöhemmin vessan peilistä). Kävelin kotiin sateenvarjottomana vesisateessa, enkä muistanut ärsyyntyä kastumisestani...

Mitä mahtavin viikko takana, vaikka kahtena päivänä särki sikana päätä, yhtenä hyytelöi jalat, viitenä sanoin asthii monen monta kertaa ja kädetkin kiukuttelee. Tämä täti laittaa päänsä välillä lepäämään ja tokenee pikkuhiljaa ;-)

Minä hengitän, hiljennyn ja mietin mikä on hyvin nyt. Viikonloppu on aluillaan ja parhaat päivät ovat vielä edessä.

Niinpä toivottelen kaikille erittäin hyviä ja antoisia viikonlopun päiviä =)

16 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä elämältä! Mahtavaa viikonloppua -ja kiitos... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin meni eiliseen postukseen asti. Sitten minut painostettiin taas korttipeliin, ja koska en olisi jaksanut/halunnut ja hävisin vielä (vaikka siippa lupasi hävitä), niin aloitin sellaisen 5v-kiukuttelun. Heh, minua ei kannata haastaa mihinkään peliin klo 21 jälkeen ;-).

   Tästäkin huolimatta mahtavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Moniulotteinen viikko sinulla ollut....=) Minäkin olen sanonut atsiiiii liian monta kertaa, niinpä sinä piristitkin minua aivan oikealla hetkellä, kiitos Birgitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt viikonlopun on satanut, saamme pientä aivastelutaukoa =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Erilaiset päivät tekivät terää. Iloa tulevaan viikkoosi =)

   Poista
 4. Mahtavia birgittoja viikko täynnä!
  Mä aina riemastun ihmisistä, jotka vielä lähettävät perinteikästä postia. Mutta suosikkini silti on rahat-tänne-birgitta, sillä olen huono häviäjä ja loistava voittaja.;D
  Perjantaina saattoi olla jotain ripsiväriprobleemaa ilmassa, sillä perjantaina noin klo 12.30 mulla meni joku roska silmään ja sen ansiosta olinkin sitten loppupäivän silmäpuolisesti meikattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi miesystävä, joka on lähettänyt postikortteja meille ja ystävilleen kymmeniä vuosittain. Joka kerta kun ulko-ovesta tulee kotiin ja näkee postikortin tipahtaneen tulee todella hyvälle mielelle.

   Let's tuleman meihin anonyymit-huonot-häviäjät -ryhmään =) Ihanaa viikonjatkoa sinulle!

   Poista
 5. Jostain kummallisesta syystä koen Karhukoplanaamarisilmät lähes hellyttäviksi. Niissä on asennetta, sillä ne kertovat siitä, että ihmisen elämässä on muutakin kuin levinnyt ripsiväri.

  Mielenkiintoinen viikko, ihmisillä on erilaisia päiviä ja kaikki niistä ovat hyviä kun niille voi nauraa jälkeenpäin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se että naama ei ole ihan tiptop kertoo varmasti enemmän kuin, että aina on silmäripset pitkästi ojennuksessa. Ei mulla ole kyllä tukkakaan ojennuksessa, se haluaa elää aina omaa elämäänsä ;-)

   Poista
 6. Mietin vauhtiviikon yhteenvetoa lukiessani, että oliko tämä viikko yhtään rauhallisempi? Kiva lukea tällaisia toisen episodeja ja peilailla niitä omiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole koskaan kahta samanlaista viikkoa. Oli niin työntäyteinen ja työsotkuinen alkuviikko, että torstaina kun pääsin töistä aikaisemmin pois, niin vetelehdin pitkän pääsiäisen vuokramökillä lähes mitään tekemättä. Osaan siis olla kuin Ellun kanat, jotka kokkailee helppoa mökkiruokaa, saunoo ja kastelee varpaansa jääkylmässä järvivedessä ja pelaa monta korttipeliä päivässä. Oli todella mahtava pääsiäisilma, joten ehkä nyt jaksaa aloittaa taas uuden viikon =)

   Poista
 7. Sä kuulut ehdottomasti niihin ihmisiin, jotka ovat tajunneet hypätä muotista pois silloin kun ihmisistä aletttiin prässäämään tasapäisiä massan mukana kulkijoita ja se on asia jota minä miehenä arvostan suuresti.

  Hyvää pääsiäistä sulle rakas Birgitta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla iän tuomaa hihhuloimista. Tasapäistäminen on muuten todella huonno idea. Liika tunnollisuus on ollut niin kova kipupiste, että kunhan vielä kymmenen vuotta on kulunut, niin olen jo harjaantunut kunnon anarkistiksi taas =)

   Pääsiäinen vetelee jo viimeisiään ja minäkin olen palannut kaupunkiin. Hyvin meni ja olisin lomaa jatkanutkin... Toivottavasti pääsiäinen on ollut sinullekin antoisa ja upea =)

   Poista
 8. Tuosta perjantai-Birgitasta tuli mieleen yksi juttu, jonka luin jostain naistenlehdestä: Eräs nainen oli käväissyt vessassa jossain lounaspaikassa ja kun hän tuli sieltä ulos ei huomannut, että leningin helma oli jäänyt takaa housun vyötärölle. Tuota ei voi tapahtua (edes) sulle;)

  Tyyni, kärsivällinen, seesteinen...mitä nuo sanat edes tarkoittavat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina, aina ja vielä kerran Aina täytyy tarkistaa, että hameen helma ei ole peräpuolella huonosti.

   Kuvittelen kovasti tulevani joskus tyyneksi ja kärsivälliseksi. En tiedä voiko se olla koskaan mahdollista. Seesteisyyden jätän minäkin suosiolla unholaan... ei tule onnistumaan ;-)

   Poista