perjantai 24. huhtikuuta 2015

Viikon Top 5 heräämiset

With A Girl Like You
Maanantaina
varmaankin heräsin,
koska menin töihin ja palasin sieltä kotiin vähän järkkyneenä. Kotimatkalla pysähdyin metsässä ja keräsin kimpun valkovuokkoja.

Miten paljon valoa tuottaakaan luonnon kaunis vihreä lehti ja valko-keltainen kukkanen.

Tiistaina
selvisin mitä parhaiten pitkästä työpäivästä
sillä esimieheni (nainen kuitenkin) oli järjestänyt minut kahteen kokoukseen. Ei tarvinnut naputella koko päivää tietokonetta, vaan sain pohtia uusien tuulien puhalluksia. Siis kokoukset voivatkin olla piristäviä juttuja ;-)

Keskiviikkona
huomasin pientä kipinää sisuksissani. Päätettiin siinä huumassa kokeilla miehen kanssa mäelle kiipeämistä. En jaksanut ylös asti, mutta askeleeni oli jo selvästi edellispäivää reippaampi. Rauta-tiputuksen jälkeen aloin vihdoin palata entiselleni. Vau!

Torstaiaamuna
pakkasin pieneen reppuun ulkoilukamat ja iltapäivällä lähdin töistä vastatuuleen vaeltamaan kotia kohti. Kuvittelin käveleväni jonkin matkaa ja sitten hyppääväni julkiseen, mutta poikkeaminen eväskauppaan antoi virtaa, eikä pieni eksyminenkään lannistanut minua. Minä siis kävelin kotiin asti, jossa kurkistin mielenkiinnolla laitetta, joka kertoi, että aikaa meni 2h15min ja matkaa tuli 14km. Minä tosiaankin olen kunnossa (vielä viikko sitten 1,5 km oli enemmän kuin liikaa minulle).

Uu-la-la-laa, laulattaa
tänään perjantaina minä havahduin lomapäivään. Ja vaikka heräsin ennen seitsemää, niin mitäs siitä. Aurinko paistoi ja olin lopun elämäni alussa taas.

Maailma on muistuttanut minua jälleen kerran miten vaikeita ja ikäviä asiat voivat olla. Luottamus ja usko parempaan ovat kuitenkin hyviä matkakumppaneita. Ja kun parhainpansa tekee ja välillä on onneakin matkassa, niin se riittää.

Toivottavasti sinunkin viikkosi on täyttynyt hyvistä hetkistä.
Ja olkoon viikonloppusi mitä ihanin =)

12 kommenttia:

 1. Birgitta, tuo 14 kilsaa on ihan huikeaa eli täältä tullaan elämä!!!

  Kyllä huomaa kropassa, mitä lihaksia on jäänyt talvella käyttämättä, kun haravoi 6 tuntia putkeensa, välissä vain joku leipä ja mehua, kun ei raatsi lopettaa. Eilen piti pitää paussi, mutta tänään jo vetelin raesateessa ja lujaa. Kohta on 3000 neliötä niin siistit että ei ikinä. Vihreä ja kukat näkyvät kauniimmin ja nopeammin. Vappuna on jo ihan suven näköistä.

  Mukavaa viikonloppua sinulle! B. palauttaa sen kirjan 5.5. kun menemme yhdessä lounaalle etc. tai sen viikon pe.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Leena, kun vertaa 1,5 km 14 kilsaan niin kyllähän siinä on jo palautumisen enteitä ;-)

   Harvointi on muuten todella kovaa hommaa, kädet on kovilla ja välillä tulee hiki ja sitten taas kuuma. Ja jos siellä tosiaankin on satanut räntää (yök) niin kyllä sulla on ollut tekemisen meininkiä. Nyt ei tule lisää rakeita, joten sulla on kaunis kevätpiha vappuna =) Oikein ihanaa viikonloppua ja nautinnollista lounasta B:n kanssa <3

   Poista
 2. Hyvä lenkki sulle tuli ja paljon reipasta mieltä kävellen tehdystä kotimatkasta. Keväisessä ilmassa on ihanaa ulkoilla, saa aimo annoksen endorfiineja.

  Osuit jälleen kerran niin ajankohtaisesti ajatusteni ytimeen. Luottamusta ja uskoa on tarvittu täälläkin vaikeiden asioiden kanssa. Välillä usko ja luottamus ovat meinanneet hiipua, mutta sitten ne ovat taas ponnahtaneet takaisin. Se on joskus herkkää ja pienestä kiinni. Tunteita tuntuu olevan niin kovasti.

  Herkän kaunista kevätviikonloppua Birgitta...=)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että olin aivan täpinöissäni, kun vihdoin jotain parantumista tapahtui =).

   Me taidetaan uida samanlaisessa virrassa, välillä sivupärskeissä ja vastatuulessa, mutta sitten taas havahdutaan myötävirtaan. Ja tällaisessa menossa tunteet heilahtelevat välillä äärilaidoista toiseen.

   Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin. Kenties käyt tekemässä upeita metsäretkiä <3

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua, sinä sinnikäs naisihminen! <3

  VastaaPoista
 4. Vau,sinäpä teit kunnon kävelylenkin,kuntosi on varmaan tosi hyvä:) Ja muutenkin kivoja hetkiä viikossasi.Oikein ihanaa viikonloppua Birgitta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael, nyt helpottaa ja mieli on korkealla. Toivon tänne nyt vähän lämpimämpiä ja kuivempia säitä, jotta ulkoilu maistuisi vielä enemmän.

   Ihanaa viikkoa sinne lämpimään =)

   Poista
 5. Valkovuokko on valon kukka. Sama valo sinussa!

  VastaaPoista