sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Mihin aika oikein kuluu?

On tapahtunut paljon
eikä ole tapahtunut mitään.

No tietysti: Jorma jätti minut. Hän jätti minut ja monet muut naiset pulaan. En tiedä kuinka tästä selvitään... ehkä joudumme perustamaan eroryhmän. Olen tosissani!

Toisekseen olen ollut syntisillä teillä. Tanssilattialla kuuntelin sisäistä eläintäni, sen murahduksia ja kehräystä. En suonut ajatuksilleni armoa, vaan rutistin ne kauimmaiseen nurkkaan ja annoin tunteiden ja kehon viedä mennessään. Pompin ja riekuin kuin pieni apina siihen asti, kunnes Mikael Konttinen laittoi pillit pussiin.

Olen yrittänyt olla ikiliikkuja, sillä kaverini ilmoittivat minut mukaan askelkampanjaan. Olen puristanut itsestäni hikeä kuntoillessa salilla. Mutta kävely aamulla, päivällä ja illalla on niin helppoa kesän pyhiinvaelluksen jälkeen, että se on minulle nyt pelkkää terapiaa, pään puhdistusta.

Kokeilin myös miltä tuntuu valita omia valokuviaan toisten arvosteltavaksi. Pähkäilin koneen äärellä kuvia pari iltaa ja sain päänkivistystä ja pienoista ahdistusta, heh heh.

Sitten olen ollut tekemättä mitään. Olen katsellut ja ihmetellyt miten maailma makaa. Olen ollut hiljaa ja kuunnellut. Kuka mitäkin tahtoo, puolustaa, himoaa, pelkää tai toivoo. Olen ollut kirjoittamatta. Ollut pois tietokoneelta. Olen ollut vastustamatta muutoksia, olen siis ollut myös vastustamaton ;-)

Tänään en kuitenkaan enää voinut vastustaa tekemättömien tehtävieni listaa, vaan ostin itselleni museokortin.

Samoin tein kävin tapaamassa
Susanna Iivanaista hänen taidenäyttelyssään.

Sen jälkeen menin Amos Andersonin taidemuseoon ratkaisemaan henkirikosta:
Helsinki Noir -Kosijana kuolema. Hrrrrr...

Viikon taidepläjäys on nyt suoritettu ja minä lopetan tekemisen tältä päivältä. No, kenties vielä sukellan jonkin herkullisen iltapalan maailmaan ja toivotan samalla sinulle leppoisaa iltaa, hyvin levättyä yötä, innokasta huomista päivää ja mahdottoman paljon sydämellisiä hetkiä!

8 kommenttia:

 1. Samaa toivottelenSinulle, Birgitta. Lisäksi syksyisiä tuulia, kuulasta auringonpaistetta ja kirpeitä päiviä. Nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Marjaana, kyllä näillä eväillä pärjätään pitkälle =)

   Poista
 2. Voi Jormaa.,minkä teki...Ihanaa viikkoa sinulle Birgitta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olen vieläkin poissa totaltani.
   Mahtiviikkoa sinulle =)

   Poista
 3. Uuden kampaajan sekä gynen etsintä entisen lopettaessa tai jos itse muuttaa toiselle paikkakunnalle on naiselle iso asia. Mistä löytää sen juuri itselle hyvän, kas siinäpä pulma.

  Harrastan samaa kuin sinä, tanssia silloin tällöin. Tanssin itsekseni kotona, laitan soittimen nupit kaakkoon ja joraan innoissani, viimeksi eilen. Tein samalla kaalikääryleitä ja välissä tanssin villisti keittiössä :) Ja jossain välissä kävin keittiön lattialle tekemään pakaraliikkeitäkin vielä. Käy se niinkin, ruuan laitto...:) Onneksi kukaan ei ollut näkemässä, kuinka riehuin, sain nauttia liikkeestä ja musiikista täysin palkein ja omintakeisesti hih. Minut tuntevat voisivat hämmästyä, sillä olen töissä hyvin rauhallinen ja hillityn hallittu.

  Ihania syyspäiviä Birgitta, nautitaan siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa! Hetki menee ennenkuin taas löytää oman uuden kumppanin ;-).

   Mikään ei ole niin hauskaa kuin yksin hillua kotona tanssimusiikin siivittämänä. Mutta koskaan en ole kokeillut ruuanlaiton ja tanssin välissä kokeilla pakaraliikkeitä. =D Ikkunanpesukin sujuu tanssiessa, sen kun muistaisi, ettei laulella kannata samalla, heh heh...

   Poista
 4. Kirjoituksesi on kuin Elämän väripaletti, sitä on niin mukava lukea:)
  Jos tämä olisi Kirja ostaisin sen:)

  Keltaisin ja Sinisin terveisin Lounatuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Lounatuuli, jos tuotan kenellekään pienintäkään värähdystä, niin olen enemmän kuin otettu. Jos (ja toivottavasti Kun) saan kesän matkaltani oikean kirjasen kirjoitettua, niin laitan sen sinulle tulemaan =)

   Suloisia loppuviikon hetkiä sinulle <3

   Poista