keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Minkä taakseen jättää, sen taakseen jättää

Minun päässäni vuosi loppuu aina jouluun. Ja niin minä nytkin olen jättämässä hyvästit kuluneelle vuodelle. Joskus vuosi on vaikeampi toista, mutta jotain hyvääkin jää käteen ja juuri siitä syystä sanon näin:

Kiitos

  • Teille, jotka lähditte tänä vuonna matkalle tuonpuoleiseen. Kyyneleet ovat puhdistaneet silmiäni ja minä ymmärrän, että itseään ja rakkaita tulee rakastaa nyt
  • Sairaudet, jotka kävitte luonani ja onneksi lähditte poiskin. Minä hengitän, minä elän!
  • Kotini, tämä pieni pesä, jossa on rauhaa, rakkautta ja pieni hipaisu hulluutta (viimeksi mainittu koskee vain minua ;-))
  • Vuodenajat ja monimuotoisuus, hetket luonnon helmassa, kuumassa, kylmässä, paahteessa, tuiskussa ja tuulessa
  • Nauru, paras terapiamuoto, joka hytkyttää ilmaiseksi koko kehoa päästä varpaisiin
  • Lumi ja pakkanen ja marraskuun talven lupaus. Minä olen nyt ostanut uuden hyvän talvitakin pakkaspäiviä varten. Kuuleeko kukaan siellä jossain? Pakkasherra?!?
  • Vartaloni kurvit. Oho! ... minä havahdun olevani samojen todennäköisyyksien verkostossa muiden kanssa. Varjeltu illuusioni syödä herkkuja loputtomiin ja pysyä kaposissa vyötärömitoissa ei taidakaan olla totta ;-)
  • Sinulle blogiystäväni - ihanaa, että olet käynyt täällä luonani. Kiitos :)

♕  ♕  ♕
Pienenä vastalahjana jaan, jonkun minulle tuntemattoman henkilön kehittämän, herkullisen ohjeen. Suosittelen kokeilemaan ja piristämään tällä hillolla vaikka aamiaispöydän antimia.


Päärynäinen vadelma-chiahillo

1 kypsä päärynä
3 dl vadelmia (pakaste tai tuore)
2 tl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
2 rkl chiansiemeniä


  • Kuori päärynä, poista siemenkota ja soseuta päärynä (haarukalla tai sauvasekottimella)
  • Laita kattilaan päärynäsose, vadelmat ja sitruunamehu (vadelmat voi laittaa jäisinä) 
  • Kuumenna ja sekoittele kiehuvaa seosta 2-4 minuuttia, niin että vadelmat soseutuvat
  • Lisää hunaja ja chiansiemenet
  • Sekoita vielä hetki liedellä ja nosta kattila sivuun. Makeustestaus halutessa :)
  • Anna tekeytyä ainakin 5 minuuttia
  • Tarjoile lämpimänä tai jäähdytettynä

Hillo säilyy jääkaapissa suljetussa purkissa viikon ♥

8 kommenttia:

  1. Kiitos Birgitta Sulle ihanasta blogistasi <3

    Ja vielä mainiompaa vuotta 2017!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjaana sinulle :) Jatketaan kaikki sormet ja varpaat ristissä hyvää odotellen ♥

      Poista
  2. Komppaan Marjaanaa, on tosi mukava että olet olemassa koska tämän blogin tekstit ovat Blogpheren kauneimpia ja sellaisia jotka eivät jää pelkästään verkkokalvoille, vaan tunkeutuvat syvemmälle ja jäävät sinne <3

    Kiitos myös ohjeesta joka näyttää sellaiselta että sen tekeminen ei tunnu liian vaikealta.

    Onnea tulevaan, olkoon se - erityisesti kipujen osalta - helpompi kuin tämä joka on kaluttu melkein loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paimen sanoistasi, olen otettu ♥
      Ohje on todella helppo, tekeminen kestää alle 10 minuuttia ja sitten voit alkaa herkutella jäätelön, leipäpalasen, puuron tai vaikka suolaisen juuston kera. Suolainen-makea keskusteluun viitaten kesäisin on ihanaa tehdä metvurstivoileipä, johon leikataan ohuita mansikkaviipaleita päälle. Nam =)

      Ehdottomasti pistämme yhteistilaukseen parempia ja terveempiä päiviä!

      Poista
  3. Kiitos Birgitta olemassaolostasi ♡

    VastaaPoista
  4. Siunattu hulluus ja armoton nauru pitäkööt meidät vauhdissa!

    Kaikkea upeaa sinulle ja A:lle vuoteen 20171♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin =D
      Myös teille oikein upeaa vuotta 2017 ♥♥♥

      Poista