Kiitos
- Teille, jotka lähditte tänä vuonna matkalle tuonpuoleiseen. Kyyneleet ovat puhdistaneet silmiäni ja minä ymmärrän, että itseään ja rakkaita tulee rakastaa nyt
- Sairaudet, jotka kävitte luonani ja onneksi lähditte poiskin. Minä hengitän, minä elän!
- Kotini, tämä pieni pesä, jossa on rauhaa, rakkautta ja pieni hipaisu hulluutta (viimeksi mainittu koskee vain minua ;-))
- Vuodenajat ja monimuotoisuus, hetket luonnon helmassa, kuumassa, kylmässä, paahteessa, tuiskussa ja tuulessa
- Nauru, paras terapiamuoto, joka hytkyttää ilmaiseksi koko kehoa päästä varpaisiin
- Lumi ja pakkanen ja marraskuun talven lupaus. Minä olen nyt ostanut uuden hyvän talvitakin pakkaspäiviä varten. Kuuleeko kukaan siellä jossain? Pakkasherra?!?
- Vartaloni kurvit. Oho! ... minä havahdun olevani samojen todennäköisyyksien verkostossa muiden kanssa. Varjeltu illuusioni syödä herkkuja loputtomiin ja pysyä kaposissa vyötärömitoissa ei taidakaan olla totta ;-)
- Sinulle blogiystäväni - ihanaa, että olet käynyt täällä luonani. Kiitos :)
♕ ♕ ♕Pienenä vastalahjana jaan, jonkun minulle tuntemattoman henkilön kehittämän, herkullisen ohjeen. Suosittelen kokeilemaan ja piristämään tällä hillolla vaikka aamiaispöydän antimia.
Päärynäinen vadelma-chiahillo
1 kypsä päärynä
3 dl vadelmia (pakaste tai tuore)
2 tl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
2 rkl chiansiemeniä
- Kuori päärynä, poista siemenkota ja soseuta päärynä (haarukalla tai sauvasekottimella)
- Laita kattilaan päärynäsose, vadelmat ja sitruunamehu (vadelmat voi laittaa jäisinä)
- Kuumenna ja sekoittele kiehuvaa seosta 2-4 minuuttia, niin että vadelmat soseutuvat
- Lisää hunaja ja chiansiemenet
- Sekoita vielä hetki liedellä ja nosta kattila sivuun. Makeustestaus halutessa :)
- Anna tekeytyä ainakin 5 minuuttia
- Tarjoile lämpimänä tai jäähdytettynä
Hillo säilyy jääkaapissa suljetussa purkissa viikon ♥
Kiitos Birgitta Sulle ihanasta blogistasi <3
VastaaPoistaJa vielä mainiompaa vuotta 2017!!!
Kiitos Marjaana sinulle :) Jatketaan kaikki sormet ja varpaat ristissä hyvää odotellen ♥
PoistaKomppaan Marjaanaa, on tosi mukava että olet olemassa koska tämän blogin tekstit ovat Blogpheren kauneimpia ja sellaisia jotka eivät jää pelkästään verkkokalvoille, vaan tunkeutuvat syvemmälle ja jäävät sinne <3
VastaaPoistaKiitos myös ohjeesta joka näyttää sellaiselta että sen tekeminen ei tunnu liian vaikealta.
Onnea tulevaan, olkoon se - erityisesti kipujen osalta - helpompi kuin tämä joka on kaluttu melkein loppuun.
Kiitos Paimen sanoistasi, olen otettu ♥
PoistaOhje on todella helppo, tekeminen kestää alle 10 minuuttia ja sitten voit alkaa herkutella jäätelön, leipäpalasen, puuron tai vaikka suolaisen juuston kera. Suolainen-makea keskusteluun viitaten kesäisin on ihanaa tehdä metvurstivoileipä, johon leikataan ohuita mansikkaviipaleita päälle. Nam =)
Ehdottomasti pistämme yhteistilaukseen parempia ja terveempiä päiviä!
Kiitos Birgitta olemassaolostasi ♡
VastaaPoistaKuten myös ihana Helmi ♥
PoistaSiunattu hulluus ja armoton nauru pitäkööt meidät vauhdissa!
VastaaPoistaKaikkea upeaa sinulle ja A:lle vuoteen 20171♥♥♥
Juuri näin =D
PoistaMyös teille oikein upeaa vuotta 2017 ♥♥♥