perjantai 20. tammikuuta 2017

Väliaikojen top 5

Mikäli bloggerin laskut pitävät paikkansa tämä on neljässadaskuudeskymmenesviides postaus. Siitä on pitkä aika kun ensimmäinen tupsahti ulos ja viimeisestäkin on aikaa, koska olen ollut muiden asioiden äärellä.

Jottei ote unohdu, ladataan tänään maailmalle viimeaikojen top 5 kuulumiset

Top 1 Ei mitään ja vähän liikaa

Jos ei tee mitään, saa aikaan letkeää olemista. Osaan todellakin olla tekemättä ja olla olemassa. Vastapainoksi tein toista viikkoa tiiviisti kuvia ja tekstiä. Kun tekee aivan päättömästi, niin siitä seuraa siipan rakkaudella annettu moite. Moite taas sai minut nöyrtymään ja tajuamaan, että kädet on kipeämmät kuin aikoihin ja päätin tauottaa tekemisiäni paremmin. Do - Be - Do - Be, historian laulut toistavat itseään...

Top 2 Muutoksen kourissa

Muutos tekee hyvää. Olen vakaasti sitä mieltä. Mutta kun todella ihana huonekaveri lähtee toisaalle vuodeksi ja jättää tyhjän pöydän, joka sekin haetaan pois, niin kirpaiseehan tuo. Nyt työhuoneessani on valintani mukaan tanssilattia, joogasali tai makaa-lattialla-paikka. Jään odottamaan uutta kämppistä, sellaista joka kestää minua ;-)

Top 3 Kaipuun kutina

Jorman lopettamisen jälkeen olen ollut heitteillä. Päänahkanikin on ilmeisesti päättänyt rakastaa vain Jorman käsiä, sillä viimeisten kampaajakäyntien jälkeen päänahkaani on kutittanut niin paljon, että sisäinen paviaanini kirkuu, koska en anna sen raapia. Olisiko syytä doupata allergialääkkeillä...

Top 4 Rakastunut

Yhtenä päivänä heräsin huomioon, että taidan olla rakastunut tähän vartalooni. Siis pyöristyneeseen, ikääntyneeseen ja naksahtelevaan kroppaani. Mitä ihmettä on tapahtunut, en tiedä, mutta nyt kahden viikon kuluttua rakastumisesta olen tiivistynyt ja oloni on kuin keväällä lumen alta kurkottavalla krookuksella.

Top 5 Ahaa!

"Voin Aina Valita Itselleni Paremman Vaihtoehdon"
"Voin Aina Valita Määrän"

Toisena aamuna aloin loistaa hehkulamppuna peilikuvalleni. Kaikki soluni tuntuivat tajuavan tuon ensimmäisen lauseen. Ajatus ei liittynyt ruokaan tai liikuntaan sillä hetkellä, mutta niihinkin tämä sopii kuin nenä päähän.

Ihan tuttua asiaahan tuo on, mutta minä en tajuu, ennenkuin ihan itse tajuun ;-)

Näin tällä kertaa.

Monta hyvää top vitosta tulevaan viikonloppuusi, mitä ikinä ne sinulla ovatkin 11 kommenttia:

 1. Oikeastaan kaikki osuivat, paitsi ei Jorma eikä kadonnut työkaveri:)

  Kiitos samoin sinulle<3 Meillä outo, hidas su ip ja television ääressä, joka ei ole ihan meitä. Ehdotin, että katsomme yhden romanttisen aussisarjan tallenteita pois vaikka parisen tuntia kerrallaan aina kun huvittaa. Eilen oli Wallander tallenteelta niin järkyttävä, että heräsin kerran tunnissa. Onneksi katsoin klo 1.30 ikkunasta ulos: Jättimäinen jänis veteli lintuautomaatista pudonnutta ruokaa suuhunsa. Outo eläinlauantai, sillä pihaamme ilmestyi kanahaukka, jokoa ei olekaan ihan pieni. Se yritti hyökätä yhden oravamme kimppuun. Kyllä sai maailman 7.nopein itseensä vauhtia ja lintu saatiin pois ennen kuin pahin tapahtui.

  Kiitos samoin sinulle sunnuntaiehtoon rauhaa mukavissa tunnelmissa♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä eilisen ja tämän päivän televisio on tainnut olla kiinni ja viime viikonkin... Olen kuunnellut lähinnä levyjä ja radiota muun tekemisen ohella.

   Meillä orava tyhjentää lintuautomaattia urakalla, eli lähinnä ruokimme sitä ja yritämme ruokkia samalla pikkulintujakin, hehheh. Mitään noin jännittävää eläinlauantaita meillä ei ole koskaan ollut. Kanahaukat lentelevät ruokinnan ohi ja me vain tuijottelemme kiikareilla perään...

   Katselkaa tänään vain sopivan romanttisia ohjelmia, jotta saat ensiyönä unta ♥♥♥

   Poista
 2. Voihan Jorma,toivottavasti löytyy uusi yhtä hyvä,vaikka Jormaa ehkä on vaikeaa korvata. Ja kurjuus että työkaveri meni kauas,mutta toivottavasti seuraava kämppis on mukava. Hyvää alkavaa viikkoa Birgitta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka aikaa on kulunut, niin kyllä minä niin tuota hauskaa kaveriani vielä kaipaan.

   Työhuone on todella oudon näköinen kun siitä puuttuu puolet kalustuksista... ja tietysti se työkaverikin. Nyt kotona keittiön työpöytä täyttyy lämpimistä sämpylöistä ja punajuurikeittokin on lähes valmis. Täältäkin puuttuu muut, joten katan vielä tyhjälle talolle ;-)

   Oikein ihanaa viikkoa sinulle ♥♥♥

   Poista
 3. Täältä löytää Aina Valoa ja Toivoa ja Rakkautta. Kiitos Birgitta taas, siitä että olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi, loistetaan molemmat oikein urakalla ♥♥♥.

   Poista
 4. Täältä löytää Aina Valoa ja Toivoa ja Rakkautta. Kiitos Birgitta taas, siitä että olet <3

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää sinun vuoden alku! Bongasin hienoista oivalluksistasi, että osaat olla tekemättä ja osaat olla olemassa. Minäkin osaan. Ollaan opittu elämästä tärkeitä olemisen asoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollakin. Tasapaino on kiva asia, sekä keholle, mielelle, että sydämellekin. Jotenkin on mukavaa, että joissain asioissa on päässyt pitkälle, mm. olemisessa :)

   Oikein ihanaa olemisviikkoa sinulle M ♥♥♥

   Poista
 6. Voi Birgitta <3 Ei sinussa ole kestämistä, päinvastoin!
  t.huonekaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten hauskaa, että olet käynyt täällä pistäytymässä :) <3

   En ole ehtinyt kirjoitella tänne mitään, kun on toinen kirjoitusurakka aivan loppusuoralla. Mutta kuulet siitä kohtapuolin, kunhan nujerran pari pientä ongelmanpoikasta.

   Poista