maanantai 13. helmikuuta 2017

Onnen helmiä ja uhkapeliä

Todennäköisyyksiä
nousin aamulla normaalisti, hoidin aamusiistimisen, veden juomisen ja istahdin aamujooga-asentoon... En päässyt pitkällekään kun tunsin, että suoleni oli aivan mutkalla eikä sisukseni voinut hyvin. Vaikken ole ruudinkeksijä, ymmärsin ettei tällä ruumiilla voi lähteä töihin. Aiheuttaisin vain ongelmia, jos en itselleni, niin muille kanssamatkustajille. Luovutin pakottamisen, kömmin takaisin sänkyyn, lämpimän kainalon tukemaksi ja tainnuin saman tien uneen.

Heimoenergiaa
tajun palattua ilmoittelin itsestäni töihin ja sain vastaviesteinä parantavia toivotteluja. Pelkästään jo niiden avulla tunsin olevani piirun verran parempi ihminen. Totesin miten hyvä ja kantava energia lähelläni onkaan.

Uhkapeliä
tyhjin vatsoin mietin pitkin päivää miten eilen nautinkaan valkosipulien ja sipulien pilkkomisesta, niiden sekä mausteiden tuoksusta pannulla ja kuinka vähän nyt tekee mieli mitään ruokaa. Jos jotain halusin, niin mustikoita, joten kaivoin niitä pakastimesta aimo annoksen itselleni kulhoon ja täytin samalla piirakkavuokaan toisen kukkurallisen mustikkaa, mustaherukkaa sekä hiukan vadelmia. Jollen minä piirakkaa tänään voisikaan syödä, niin kenties muu perhe hamuaa pientä herkkupalaa illemmalla. Näin myöhemmin huomaan ajatukseni olleen vähän omituinen, minähän saatan jäädä kokonaan ilman mustikkapiirakkaa...

Satunnaisuuksia
yhtenä päivänä sitä on terve, toisena taas pois pelistä. Yhtenä päivänä sitä saa tarpeekseen kaikesta ja jos oikein hyvin käy, niin samana päivänä katsoo peiliin ja huomaa olevansa toisten vuoksi valittamislakossa. Nyt on kolmas päivä menossa. Kaikkia todennäköisyyksiä ja vedonlyöntejä itseäni vastaan, olen irrottautunut valitusheimosta ja olen satunnaisen satumaisesti onnistunut olemaan valittamatta y h t ä ä n.
pese aina kädet tai hienostele hansikkailla

Olen voiton puolella. Kenties en vielä taudin suhteen, mutta oman rauhallisuuteni suhteen kirkkaammat helmet ovat pulpahtaneet syvistä pintavesistä pintaan.

Kaikkea hyvää sinun viikkoosi. Ollaan kuin ellun kanat tai ainakin jotain sinne päin :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana, kyllä tämä tästä vielä riemuksi muuttuu :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista Birgitta. Minä olin vielä eilen aamulla ihan kuten aina ,eli ok,ja nyt flunssan kourissa,se iskee nopeasti. Kaunista viikkoa sinulle ihanainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael. Joskus taudit iskevät todella puun takaa. Toivotaan, että lähtevät yhtä nopeaan :)

   Poista
 3. Paranemisiin! Olen saletti, että me nautittaisiin käyttää yli kyynärpään meneviä juhlahansikkaita:)

  Hyvää ystävänpäivää Birgitta♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaankin, miten hyvältä tuntuisikaan pitää aina näyttäviä pitkiä hansikkaita, oih.

   Todellakin, tänään on ystävänpäivä. Sinulle ja kaikille muillekin oikein ihanaa päivää ♥

   Poista
 4. Tsemppiä ja aurinkoa ja hyvää ystävänpäivää sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Muuttolintu. Nyt on ollut upeita aurinkoisia päiviä ja nyt nautiskelen niistä ikkunan läpi. Oikein mukavaa ystävänpäivää sinullekin ♥

   Poista