tiistai 12. maaliskuuta 2019

Mitä mainontaa!

Mä olen todella huono kohde mainostajille. Mulla on tiukka linja: en osta, enkä keskustele aiheesta. Olen vikkelä tuhoamaan kaikki viestit, jotka näyttävät myyvän jotain. Viikonloppuna kuitenkin silmäni oli nopeampi kuin deletesormeni ja minä pysähdyin katsomaan tarkemmin mitä Aihe -kentässä oikein luki.

Joku huippumyyjä on selvästikin lukenut mun blogia. Laskenut nopeasti yhteen vuosirenkaat, lukenut viimeisimmät postaukset ja todennut, että nyt sille rapautuneelle naiselle voi myydä jotain ennenkuulumatonta.

Olin tylsimys. En ostanut voidetta, en ottanut ilmaista lahjarahaa vastaan, enkä myöskään tarttunut seuraaviin houkutuksiin: silmän pesevä auto, nirripois -suihke tai hiusdeodorantti ;-)

10 kommenttia:

 1. Mulle on tullut viime aikoina laihdutusvalmistemainoksia ja pikavippitarjouksia. Eipä ole hyvin minunkaan asiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vippejä tulee tosi paljon, mutta tuollaisia ilmaisia pelirahaa ei ole mulle aiemmin tullut. Parempi vaan tuhota kaikki houkutusviestit ;-)

   Poista
 2. Mun paras on ehä ollut peniksen"laajennin/pidennin" tai joku sellanen se kuitenkin oli. Mut ku puuttuu koko penis ;-)

  VastaaPoista
 3. Vanhentava voide!!!!

  Olen niin tylsä ja neutraali, ettei sähköpostiin tule juurikaan spämmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ollut ilmeisen kiltisti, etkä ole jaellut sähköpostiosoitetta turhaan maailmalle. Et tosiaankaan ole tylsä, olet vain ollut järkevä :)

   Poista
 4. Pikavippiä ja itänaapurin leidejä olisi tarjolla mulla. Ja peniksen pidennintä Marjaanan tapaan myös:-D

  Toi nirripois-suihke olis kyllä aika paha. Äkkipikaiselle saattaisi olla kohtalokas :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella mitä kaikkea maailma tarjoaa kilteille naisille :D

   Poista
 5. No jopas!
  Mä saan tarjouksia kaikkien mahdollisten (ja muutamien mahdottomien) ulokkeiden suurennuksiin ja pidennyksiin. Ja aika vakio on kauan sitten kadonneen afrikkalaistaustaisen isosetäni korahtelevat avunpyyntöviestit. (vaihtoehtoisesti hän saattaa myös olla itäblokkitaustainen, hieman hämmentävää) Miljoonaperintöä pukkaisi kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljoonaperintö kuullostaa hyvältä ajatukselta, ainakin jos ei ensin tarvitse itse lähetellä rahaa kenellekään ;-)

   Poista