sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Kymmenen hassua

Tiedän miten hiljaa oleminen vaikuttaa,
se tekee enemmän hiljaiseksi.
Ja senpä vuoksi päätin napata Tiialta kymmenen hassua kysymystä, koska ne saivat minut hereille eri tavalla kuin mitä muuten olen ollut tammikuussa.

Ja näin se menee:

1. Imetkö hiuksiasi?
Jotta tuollainen erikoinen tapaus onnistuisi, minun pitäisi kiskoa tai leikata hius irti päästäni ja laittaa se suuhun. Jotenkin ajatus tuntuu omituiselta, joten jätän kokeilematta tätä erikoista toimintoa.

2. Petaatko pedin joka aamu?
Meillä pedataan peti joka aamu ja olen aika varma, että se johtuu melkein pelkästään minusta ja petauspakkomielteestäni. Kun mies arkiaamuna siirtyy sängystä suihkuun käyn petaamassa sängyn. Mutta yleensä herään pimeään taloon ja lähdenkin sieltä ennen kuin siippa nousee sängystä. Noina päivinä jätän väliin. Voisi tuo mies vähän ihmetellä, jos petaisin hänet päiväpeiton alle ennen töihin lähtöäni, heh heh.

3. Mikä on suosikkilaulusi?
Tämä on todella epäreilu kysymys.
Ihan kuin voisi valita yhden... ei vaan voi!
Mutta sanon tänään: Young Americans.
Tai sanonkin: My baby just cares for me.
Ei kun: Let´s Misbehave.
Valitsen sittenkin: Maailma loppuu sun suudelmaan.

4. Mitä mietit, kun olet yksin autossa?
"Apua, olen joutunut yksin autoon!" No ei :D En varmaan mieti muuta kuin kohdetta jonne autolla pääsee.

5. Mikä keittiötarvike olisit?
Olisin teräskattila. Sellainen moninainen tyyppi, eli minua voi käyttää paistamiseen, muhennoksiin ja keittoihin. Olen aika joviaali ja ymmärrän monia kantoja, eli aineksina sisääni voi heittää kaikkea mahdollista. Minusta saa kyllä reaktion, jos oikein osuu kohdalle ja sekoittaa kunnolla pohjalta asti lastalla tai kauhalla. Minussa on kaikki maailman tunteet, minua on maustettu suolaisilla kyyneleillä, tulisella chilillä, maukkaalla hunajalla ja rehevillä yrteillä. Kattilasta voi syödä suoraan haarukalla tai lusikalla tai sitten siitä voi kauhoa lautaselle mitä haluaa. Olen siis kohtuullisen avoin, vaikka ehdottomasti olen myös sisäänpäin kääntynyt. Jos oikein haluan olla umpimielinen, niin laitan itselleni kannen päälle ja puhisen vain höyryä.

6. Mikä eläin olisit ja miksi?
Kissaeläin, eli leijona. Kuva kertoo kaiken :D

7. Mitä teet, kun olet vihainen?
Olen yleensä vihainen vain itselleni, omalle toiminnalleni, toimimattomuudelleni, uskomukselleni, ahdistukselleni, osaamattomuudelleni tai harhoilleni. Parhaimmillani tuolloin sulkeudun jonnekin pieneen tilaan itkemään itsekseni.

Itselle vihastuminen voi tietysti ikävästi suuntautua kiukkuna johonkin toiseen ihmiseen tai asiaan. Tuolloin näytän rumalta, kiristän koko kroppani mutkalle, ääneni kohoaa ja artikuloin joko hyvin epäselvästi tai äärimmäisen korostavasti. Olen siis täysi pissapää.

8. Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi?
Armoa ja lempeyttä. Uskoa, että asiat menevät parhain päin. Luottamusta itseen ja siihen, että teen oikeita asioita.

9. Millainen olet humalassa?
Ai siitä on kauan aikaa, sillä humalatila ei ole enää hyväksi kropalleni. Mutta valokuvat, jossa olen ollut aimovauhdissa todistavat tanssihetkiä, jossa veivailen itseäni ja tanssikaveria, ja naureskelen kovaan ääneen.

10. Käytätkö hajuvesiä?
Vain yhtä ja sitäkin rakkaudella. Suihkun jälkeen tupsautan navalleni kaksi suihkautusta sitä mitä Marilynkin käytti :)

10 kommenttia:

 1. Olipas hassunhauska haaste ja vieläkin mukavammat vastaukset. <3 Saattaisinpa innostua tästä itsekin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa kiva jos innostut tekemään tämän haasteen :)

   Poista
 2. Kivat vastaukset ja hujuhaju meillä on ihan sama:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihana :D
   Muuten mulla onkin lähes kaikki aineet täällä hajusteettomia.

   Poista
 3. Hauskoja kysymyksiä.

  On se kyllä kummaa, että huomalassa haluaa aina tanssia. Sitä ihmettelen edelleenkin, silloin harvoin, jos humalatila sattuisi yllättämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vähän outojakin.

   Siinä tilassa on varmaan jotain lanteita ja käsiä vapauttavaa vaikutinta :D

   Poista
 4. Ihana kun teit tämän, sinä teräskattila kissanen. <3 Naurattaa nuo humala muistot, ihan samanlaisia täällä. Tuli muuten aina morkkis, jopa siitä vapautuneesti iloisuudesta, normaalisti kun olen pidättyväisempi.

  Kivaa uutta viikkoa Birgitta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ai, jälkimorkkis on kyllä tylsä asia. Varsinkin jos mitään ei ole sattunut ja on ainoastaan ollut vähän rennompi kuin tavallisesti. Noita sattui kyllä joskus itsellekin.

   Oikein hauskaa viikoa sinullekin <3

   Poista