keskiviikko 12. elokuuta 2020

Unelma sisätilassa
Olen päivänä muutamana ollut vain häkeltynyt. En pelkästään siitä, että ulkona on edelleen täydellinen kesäsää, mutta että vehreys on myös sisällä.

Olen istunut ikkunan edessä. Katsellut maisemaa. Venettä laiturin kupeessa, tuulen väräjämää veden pintaa. Puiden eri sävyjä sekä nurmen vihreyttä. Sinistä taivasta ja pilvien lipumista. 

Tämä on kuin unelma sisätilassa. 

Toissa aamuna vain istuin paikallani. Olin hiljaa ja annoin ajatusten liidellä vapaina.

Eilen nojailin kämmenellä leukaani ja tunnustin itselleni, että juuri tämä on osa sitä unelmaa, jota olen aina halunnut. Paikan, jossa jonkin huoneen ikkunan edessä on pöytä, tyhjä, odottaen luovuuden syntymistä ja toimintaa. Ja edessä maisema, joka virkistää ja ravitsee. 

Tänään palaan saman ikkunan ääreen. Otan kitaran käteeni ja aloitan ikuisuudelta tuntuvat harjoitukset. Ei minusta kitaristia tule, kenties jonkin moinen näppäilijä kuitenkin. Muttei se haittaa minua, eihän se voi haitata tässä ollessa.

En tiedä yhtään mitä maailmalla tapahtuu. Juuri nyt sekään ei tunnu missään :) 

10 kommenttia:

 1. Parasta mielenrauhaa, kun ei tiedä maailmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Suunniteltiin siipan kanssa, että jos seuraavat kaksi viikkoa olisi ilman turhaa tietoa. Kyllä sitä sitten taas täytyy olla skarppina, kun työt alkavat. Onneksi siihen on aikaa :)

   Poista
 2. Ulkomaailmasta/uutisista/kaikesta erillään olo on välillä ihanaa! Ja just nyt se näyttäis sopivan hyvin myös sulle, aika huippua.
  Mikä maisema <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana piha ja järvimaisema. Vesi oli sopivan vilakkaa, piti aina tyhjentää pää ajatuksista ennen kuin pystyin menemään uimaan :D

   Poista
 3. Kuulostaa suloisen lomaisalta ja leppoisalta! Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin hirvitti ekalla lomaviikolla, että: Kohta Tämä Loppuu! Mutta onneksi loma teki nopeasti tehtävänsä ja nyt ei ole hätää :) Nautinto on sopiva muoto tuleville päiville.

   Poista
 4. Pelkkä näppäily on jo huimaa terapiaa!

  Nauti♥

  Nimin. Kitaristin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on niin hidasta tuo oppiminen. Ja omaa opettelua on vaikea sietää, kun edistyminen ei tapahdu niin kuin nuorena olisi tapahtunut. Mutta tämä tekee varmaan aivoille hyvää, vaikka sormenpäille ei niinkään ;-)

   Poista
 5. Kirjoitin pitkän kommentin, joka hävisi. :D Tiivistettynä: Hyvää uutisista vapaata lomaa ihanassa ympäristössä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kommentit katoaa jonnekin avaruuteen... Toivottavasti voisin olla vielä viikon verran uutispimennossa, mutta katsotaan kuinka käy ;-)

   Poista