tiistai 12. lokakuuta 2010

Lenny K.

Joo, mä haluun!
Mulla on just tällanen fiilis!
Yhtä riehuva
Yhtä sydäntä hakkaava

Joo, mä haluun!
Mä haluun osata tehdä tollasen hypyn!
Mä haluun tulla mukaan!

Enkä mä piruvie halua ajatella yhtään mitään!
4 kommenttia:

 1. Tuli tästä mieleeni ja sun aiemmasta kommentista halustasi tanssia. En tiedä minkä ikäinen olet mutta itse huomaan kaipaavani ns.diskoa jossa olisi ikäisiäni ihmisiä ja jonne voisi mennä jo vaikka yhdeksän aikaan illalla eikä keskiyöllä. Kesällä järkkäsin itselleni nelikymppiset pelkästään siksi että saan sen diskon:) Tein itse soittolistat kaikista ihanista vanhoista hiteistä popista heviin ja jorasin kuin hullu. Toivottavasti muillakin oli kivaa mutta itse nautin aivan kybällä koska kaikki musa oli minun musaani, tila minun maksamani joten saan tanssia kuin heikkopäinen. Kaipaan sitä tunnetta mikä oli tuona ihana iltana.Haluan lentää ja riehua ilman että kukaan katsoo miksi toi täti heiluu:)
  Luulen että tajuut mitä tarkoitan koska noista sun sanoista mulle tulee just sellanen fiilis ja Lenny on hyvä.

  VastaaPoista
 2. Henrietta; samaa ikäluokkaa ollaan ja mulle sopisi kanssa oikein hyvin tuollaiset klo 21 alkavat k-jotain discot =) kun K50 diskoon ei ole vielä aikoihin sisäänpääsyä.

  Ja sitten kun sille päälle pääsen, niin mua ei kiinnosta kyllä pätkääkään miltä meno näyttää. Juuri tuo: "lentää ja riehua" kuullostaa tutulta asenteelta =)

  VastaaPoista
 3. Pitäiskös meidän vaihtaa alaa ja ruveta ravintoloitsijoiksi. En usko että ollaan yksin tämän kans kun ollaan tälläisiä väliinputojia, liian vanhoja tai nuoria:)

  VastaaPoista