lauantai 23. lokakuuta 2010

Do-do-dodoo do-do-dooooo

Talo on tyhjä ja biisit riekkuu päässä. Tunnelmoin tässä ensiviikolla järjettävistä juhlista jossa saa TANSSIA =)

Kaivoin vanhoja vinyylejä esiin ja heiluin täällä kuin hullu heinämies. Muistaako kukaan ihanaa Terence Trent D'Arbya? Miten mies voi ollakaan kaunis. Tää levy oli helmi, seuraava ei ikävä kyllä enää ollut. Nyt missä mies lieneekään...

Dance Little Sister

Dance!

10 kommenttia:

 1. Ai että tykkäsin Terencestä 80-luvun lopulla. Vinyylilevynkin omistin, juuri sen parhaan. Toinen ei ollut enää niin hyvä, kuten sanoit.

  Kiitti kun toit Terencen esiin, enpä ole ajatellut häntä vuosikausiin!

  VastaaPoista
 2. Piti oikein tarkistaa, ja heppu on syntynyt -62 eli täyttää ensi keväänä 49 v. !!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on mies kyllä mutta en voinut sietää sen biisejä kultaisella 80-luvulla, enkä tiedä miksi mut ei uppoa vieläkään.
  Voi että niitä aikoja ja hittejä:)

  VastaaPoista
 4. ... en muista kyseistä artistia (vaihdoin tuossa vaiheessa niin intensiivisesti esikoisen vaippoja varmaan). Voin kyllä muuten täysin eläytyä yksin tunnelmointiisi. Itse huudatin musiikkia (tanssin ja lauloinkin) usein täysillä, kun siivosin ja muu perhe oli lähtenyt "maanpakoon".
  Musiikista on moneksi. :)

  VastaaPoista
 5. Terence on ihan kasarin ydintä. Juuri tuollaista oli soundi silloin. Ei Marjokaan ole voinut välttyä kuulemasta Sign your name -biisiä, ei millään! :o)

  VastaaPoista
 6. Sooloilija; jotkin levyt olen päättänyt säilyttää lopun ikääni ja tämä on kyllä yksi niistä. Kumma kun nuo muutkin vanhenee ;-).

  Henrietta; onneksi kaikilla ei tarvii olla sama musiikkimaku =). Kasarihitit on jotkin aika karmeita ja videot suloisen hidastempoisia. Nyt olen löytänyt pari uutta laulajaa/bändiä täältä blogimaailmasta, levyjen ostot siis jatkuvat...

  Marjo; Kesäaikaan joskus muistan kesken hillumisen, että oho, parvekkeen ovi onkin ollut koko aika auki. On siinä naapureilla ollut joko hauskaa tai karmeeta ;-)

  Jukka; Sign your name, ihana nojailubiisi ;-). Luulenpa minäkin, että Marjo sen tietää, jos käy youtubesta katsastamassa =)

  VastaaPoista
 7. ... juu. Kävin kuuntelemassa ja tutulta vaikutti tuo biisi. :)

  VastaaPoista
 8. Täs on meininkii! Mun oli pakko nousta ja tanssia mukana;-)

  (Birgitta, monellako osallistut Kauneimpiin Kansiin? Unohdit ilmoittaa...)

  VastaaPoista
 9. Minä muistan ja kylläpä hyvinkin tuo Terence on vieläkin olemassa ja yhtä kauniisti kähee! Kurkkaappas sanandamaitreya.com .....hää kun on vaihtanut nimeä.

  VastaaPoista
 10. Leena; =)

  Johanna; hienosti löydetty. Miehen monastery oli vähän muuta kuin mitä oletin.

  VastaaPoista