perjantai 1. lokakuuta 2010

Taas yksin kotona... ja selvästi ihan pihalla

Kiiruhdin tänään kokoukseen, joka oli järjestetty mun työajan jälkeen. Miksei ne katso kalenterista mikä aika sopii kenellekin, mur mur... Palaveri venyi, juosta kipitin junalle ja asemalta kotiin. Sitten lohi uuniin ja lopulta sain pojalle ruuan nenän eteen. Katsottiin, että kamat oli mukana ja sitten se lähti viikonlopuksi turnaukseen.

Myönnän, seuraan mieluummin jalkapalloa kuin lätkää. Menen kentän laidalle katsomaan ja katsomoonkin. Kotona hauskinta hupia on seurata  Tuomas Virkkusen intohimoista selostusta -olipa pelaamassa sitten Atletico tai ei ;-) Miksi menit kalliille maksukanavalle Virkkunen, miksi?

Minä jäin siis kotiin. Nyt en ole kannustamassa poikani joukkuetta. Muuten saatan kannustaa miten sattuu. Suomen matseissa kylläkin Suomea, mutta muissa peleissä yleensä seuraan vähän aikaa ottelua ja sitten valitsen jomman kumman joukkueen. Ja useimmin ehkä sen altavastaajan =)

Joo, multa puuttuu kunnianhimo. Mistäs sitä saisi? Jos meinaan tulla isona vielä joksikin, niin pikkuruisen kunnianhimoa voisi pistää peliin.

Kyllähän mäkin olisin jotain, jos mulla olis Shakiran lanteet ja laulutaito. Tai noiden upeiden pelaajien kyvyt...

Mut mä oon mä ja mä olen hyvä jossain muussa. Kunhan mä vaan näen ja löydän sen ;-)
Waka Waka, pistäkää lanteet keinumaan ja nauttikaa hetki ihan muuten vaan olostanne.

Mulla ei ole mitään käsitystä mitä mä tällä viikonlopulla tekisin...

8 kommenttia:

 1. Meidän neiti aloitti futiksen peluun 8-vuotiaana ja vielä sitä on riittänyt, joten tiedän tunteen hyvin ;) Nauti vapaasta viikonlopustasi, lepää ja rentoudu! Ihanaa viikonloppua ;)

  VastaaPoista
 2. Heippatirallaa,tosta kunnianhimon puutteesta tuli mieleeni koska olen sitä hieman mietiskellyt.Miksi nykyaikana pitää olla kunnianhimoinen!Eikö enään saa vain tehdä työtä jotta saa ruokaa pöytään ja laskut maksettua.Töissä oli joku kysely ja yksi kysymys viittasi johki tulevaisuuden "haasteisiin" ja muuta shittiä.Kirjoitin siihen että minun tarkoitukseni on lunastaa kuukausittainen palkka"shekki".Varmasti tuli pitkä miinus minulle mut so what,just nyt en halua muutakuin ansaitsemani rahat ja nähdä ihania työkavereitani muuten suuntaan kaiken olemmassa olevan energiani muihin hommiin kotona ja vapaa-ajalla.Olisi kiva esittää tämä kysymys sen kyselyn laatijalle,tekeekö se minusta huonomman kun olin rehellinen enkä kirjoittanut että meinaan olla uusi toimari parin vuoden kuluttua...
  No niin tulipa paatosta,sorry:)
  Viikonloppuja,koita vaikka maalailla vähän kun on rauha talossa.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti olet saanut aikasi kulumaan hih! Nyt on jo sunnuntai.
  Tuo on varmaan kaikilla vähän sama, että koskaan ei tiedä miski rupeaisi isona :)
  Kyllä minäkin tykkäisin laulaa niin kuin Shakira. Se on ihana!

  VastaaPoista
 4. ... katso maalauksiasi, niin tiedät mikä olet ja missä olet hyvä. Toivottavasti sinulla oli hyvä viikonloppu kuitenkin! :)

  p.s. minullakaan ei ole kunnianhimoa, mutta tulen jo toimeen asian kanssa

  VastaaPoista
 5. Tiko Tiko, sinne se vaan hurahti. Tänä aamuna ihmettelin, että mihin pimeään sitä pitää herätä, joko arki alkoi?

  Mukavaa viikonalkua teille =)

  VastaaPoista
 6. Birgitta, ellet ole kauris, löydät 'miksi haluan isona tulla' vastauksen ennen 70 ikävuotta. Tyttäreni on kauris, mutta onneksi hän on pohtimassa elämäänsä nyt turvaisasti yliopiston seinien sisällä;-)

  Siis, tämän on tarkoitus olla lohtu, lohtu, lohtu!

  VastaaPoista
 7. Mulla ei ole pahemmin kunnianhimoa. Jotakin merkitystä kenties olen elämälleni välillä hakenut. Joskus työhaastattelussa ei saa mitään järkevää sanotuksi, kun tuota kunnianhimoa kyselevät. Toisislla sitä kunnianhimoa on ja toisilla taas ei. Kait sitä mahtuu erilaisia ihmisiä tähän maapalloon tai ainakin toivon niin. Vastakohdat kun pitäisi täydentää toisiaan.

  Mukavaa keskiviikkoa sulle. :)

  VastaaPoista
 8. Birgitta,
  jos haluaa tulla oikeaksi aikuiseksi ihmiseksi, niin kunnianhimon puute voi olla kovasti hyödyllistä. Se että tavoittelee valtaa itseisarvona on hiukan keskenkasvuista minun mielestäni.

  Se että mietit mitä olet (toinen tapa ilmaista mikä musta tulee -kysymys) on kylläkin tärkeintä mitä voi miettiä. Keskity siihen enemmän kuin kunnianhimoon.

  Että tällainen viisastelu tänään... ;o)

  PS. WAKA-WAKA vois muuten olla ihan hyvä vastaus siihen, mitä musta isona tulee. Jos sen ilon saa säilytettyä silmäkulmassa, on aika hyvissä kantimissa, riippumatta siitä mitä urallaan on saannut aikaan!

  VastaaPoista