tiistai 7. joulukuuta 2010

Lisää lunta, lisää


Nää kelit on aivan ihania. Tänään tullessani töistä kotiin en voinut kuin virnuilla tälle lumessa kahlailulle, isoille kinoksille ja suuren suurille hiutaleille.

Iltakävelyyn kuului tänään auton työntöapua. Kuului myös hevosen hirnuntaa, se ehkä kaipaili lumilaitumelle juoksentelemaan. Luisteluradalla kuului naurua, lapset luistelivat siellä, vaikka jäätä ei näkynyt laisinkaan.

Autopaikan etsijöille toivon hyviä hermoja ja lapiota takakonttiin. Talonmiehille myöskin leppoisaa otetta ja hyviä lumenlastauspaikkoja. Kaikille muillekin lempeää, valkoista ja pehmeää oloa. Olkaa sisällä jos ulos ei tee mieli mennä ;-)

Traktorimme teki jo eilen lakon

Luisteluradalla

3 kommenttia:

 1. Kaveri kerto eilen että assan luistelukentällä turistit oli ihan into pinkeenä aurannu sitä luistinrataa. Se on niille varmaan tosi eksoottista. Mietin et pitäisköhän hakeen ne tänne lapioimaan (meidän yhtiö tekee itse lumityöt)
  ja pyytää vielä rahaa 5 euroo 15 minuuttia:)

  VastaaPoista
 2. Tuo aseman luistelukenttä on aika kivan näköinen. Voishan sitä kokeilla mennä kysymään tulisko ne turistit leikkimieliseen lumenluontiin. Jos niille tarjoaisi lämmintä mehua ja piparia, niin ehkä ne maksaisikin kivasta lumileikkipäivästä =)

  VastaaPoista
 3. Toivomuksesi taitaa toteutua ;)

  VastaaPoista