maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mutkittelua maanantaina

Aamulla töihin mennessä minut pysäytti asematunnelin sokkeloissa nainen valkoisen kepin kanssa.
Remonttimiesten tekemät uudet kävelyreitit olivat pistäneet naisen matkanteon sekaisin. Käännyttiin sitten ympäri, palattiin takaisinpäin ja tehtiin vielä yksi jyrkkä mutka, josta nainen löysi itselleen oikean reitin.

Iltapäivällä kotiin tullessani juna lähti asemalta ja kaijuttimista kuului viesti, josta päättelin istuvani väärässä junassa. Jaa-a, pitää seuraavalla asemalla vaihtaa junaa, mietin itsekseni. No sitten asemalle tultaessa junailija päättikin kuuluttaa, että vaihdetaankin päämärää. Mitenköhän mahtaa käydä seuraavalla asemalla, ajattelin jännittyneenä. Mutta ei se kuljettaja enää vaihtanut mieltään ja pääsinkin suoraan kotiin.

Kotona sitten ajattelin aloittaa viikon tekemällä tehdä pojalle herkkua.
Tähän herkkuun ei mutkat tee mitään ongelmia.
Tapahtuipa mitä tahansa niin pannukakusta tulee aina pannukakku ;-)

2 kommenttia:

  1. Se on muuten niin vaikka elämä kuinka heittelee pannukakku ei muutu. Miksi se tulee uunista ulos kuohkeana ja pulleana mutta lässähtää heti ulkona niinko pannukakku...hmmm mielenkiintoista. Tätähän voi mietiskellä pidempäänkin ja syvällisemmin jos jaksais:)

    VastaaPoista
  2. Henrietta; pannari uunissa -siitä saisi varmasti hauskan kuvan. Tänään oli uusi pannaripäivä, siippa oli tehnyt lopuista maidoista uuden version =)

    VastaaPoista