keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Intohimo ja ärsytys samassa pakkauksessa

Mekaaniset laitteet!

Ostettiin uusi hilavitkutin nuorukaiselle. Sillä oli palava into ja himo saada se heti käyttöön, mutta taidot ja nopeus, ymmärrys ja hallinta ei ollut ihan samassa synkassa.

Mitä? Miks? Mä haluun! Nyt! Miks? Täh? Anna mä kokeilen! Täh? Onks se toi? Mä haluun! Nyt. Onko? Onko? Täh? Hei mä varmaan tiedän...

Ole siinä sitten ymmärtäväinen, rauhallinen, ripeästi toimiva, kun vehje ja käyttöympäristö on ihan uusi.

Palattaisko vähäks aikaa taaksepäin? Vaikka 50-luvulle, milloin puhelimetkin oli sellaisia koppeja ulkosalla tai lankaversioita kotona. Voisiko telkkari olla putkiversio ja omilla jaloillaan seisova. Elokuvat näkisi vaan teatterissa kun verhot on vedetty sivuun.

Tai voisitko nyt oikeasti ottaa vähän happea, niin mäkin saisin henkeä? Voisitko sä mennä vaikka kavereiden kanssa ulos? Menisitkö edes metrin päähän?
 =)

Tiedän itsekin miten upeaa on saada jotain uutta, sellaista mitä on toivonut eikä kaikki mene heti alusta niin kuin olettaa. Osaan olla aivan yhtä kärsimätön ja uppiniskaisen niskaan hengittävä ;-)

Tunnustan siis, se on tullut äitiinsä (tässä suhteessa ainakin).

....

Ja kyllähän se vempele toimimaan saatiin.  Joten kohta täällä varmaan kuuluu: Mä haluun kans tollasen!

3 kommenttia:

 1. Mikäs hilavitkutin se on, rupes kiinnostaan:)

  VastaaPoista
 2. Sellanen iPod touch 4G... ja nyt olen jo aika varma, että haluun uuden puhelimen, jossa on kaikki noi vermeet ja pelit ja se puhelintoimintokin. Vielä kun siihen samaan laitteeseen saisi tyypin joka tekee työt työpaikalla ja tahkoisi sen verran rahaa, että voisin tehdä jotain yleishyödyllistä sillä aikaa, niin olis hieno juttu.

  Tää on hiukan vaarallista, kun antaa applelle pikkusormen, niin se vetää aina uudelleen ja uudelleen käden olkaa myöten mukanaan ;-)

  VastaaPoista
 3. Tiedän me olemme apple perhe henkeen ja vereen:) Toissa jouluna ostin itselleni iMacin joululahjaksi ja tää on ihana ja kaunis ja näyttö on superluxus jne, miehellä on uusin läppäri ja kaikki vanhat versiot meillä on ollut. Ostin tuon saman iPodin ittelleni kans talvella ja on kiva leikkikalu. Musaa ja sit ko ostaa kivoja valokuva-appseja saa makeita vanhanaikaisia kuvia näpsittyä. Iphonea en halua, siinä olen niin vanhanaikainen et haluan pitää mahdollisimman helpon ja vanhanaikaisen kännyn ja muut hommat sit erikseen. Älä kysy miksi, tää on tätä jotain ihme naisen logiikkaan jota ei toinen nainenkaan ymmärrä:)

  VastaaPoista