sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ajatusten siirtoa

Lääkekuurin jälkeinen allergia.
Mikä ilo naiselle,
olla täynnä punaisia paukamia varpaista päälakeen. Jippii!

Kuljen siis peilin ohi vain varovasti sitä vilkaisten ;-)

Perjantainakin istuin iltaani pimeässä keittiössä.
Lyöden korttia pöytään.
Pasianssia.

Soitin vanhaa musaa...

Ja mietin sitä mummon laulua:

"Rakkauden tuli palaa kuin öljy pumpulissa.
Aa-aa Aa-aa aamutuimaan
Mimmin uudet rantahousut sai mun syömmein soimaan. Aa-aa Aa-aa  aamutuimaan..."

Muistan sävelen, muistan osan sanoista, mutta en ole löytänyt kappaletta mistään. En ainakaan niillä sanoilla, joilla mummo sitä rallatteli.

Olispa ihanaa olla taas siellä mummolassa. Kuunnella ja painaa kunnolla mieleen kaikkien hauskojen laulujen sanat.

No ainakin muistelot, radion hilpeä musa ja leppoisa oleminen tekee musta hyväntuulisen. Ja uskon, että allergialääkkeet auttavat lääkeallergiaan. Sillä muuten, jos tämä naamataulu ei alkaisi olla paremmalla tolalla, niin...

munkin täytyisi hankkia vetävät rantahousut ja kiinnittää huomio muualle...

Huomenna on vasta ensimmäisen kevätkuukauden viides päivä, eikä se ei anna vielä hyvää syytä vaihtaa liian kevyisiin tamineisiin.


8 kommenttia:

 1. No voi harmi... Mut ainakin sinulla on asenne kohdillaan! :)

  Toivottavasti iho kuitenkin pian rauhoittuu, itselläkin tulee välillä allergisia reaktioita ja tiedän, että se ei ole kivaa.
  Ns. kaksiteräinen miekka tuo lääkintä joskus.

  VastaaPoista
 2. Hauskat sanat tuossa laulussa..Voihan nenä,toivottavasti tuo allergia menee pian ohitse,tsemppejä! Minä saan paukamia auringosta...

  VastaaPoista
 3. Muuttolintu; nyt jo helpottaa, mutta kyllä perjantaina olin aika säväyttävä näky. Vähänkö otti päähän se lääkkeen syöminen, mietin vielä myöhemminkin, että olisinkohan pärjännyt ilman. Ehkä olisin...

  Yaelian, eikö olekin hauska laulu, muistan sen lähes jokakerta kun pelaan yksin pasianssia. Mummo pelasi usein yksin ollessaan (jos ei ollut tähdellisempää tekemistä), ja mummosta usein muistan joitain vitsejä, sananlaskuja tai lauluja.

  VastaaPoista
 4. Sama homma täällä eli ihottumaa lääkkeistä ja jopa eräistä tyyriinpuoleisista 'nuorennusvoiteista'. Olenkin ajautunut apteekkikosmetiikan suurkuluttajaksi.

  Tämä maaliskuun aurinko on hyvä. Ei vielä kuuma. Meni puutarhassa ja pihalla kolme tuntia etten huomannutkaan. Ja Olga nautti! join kahvit jo ulkona korituolissa...Aurinkoista tiistaita!

  Viimeinen Downton Abbey tänään. Sarja jää tauolle.

  VastaaPoista
 5. Iskikö nokkosrokko kaiken päälle vai joku muu allerginen reaktio. Mulla on kerran tullu nokkosrokko reaktiona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paukamia päästä varpaisiin, eli vähän isompaa kuin nokkosrokon jäljet. En kuitenkaan ollut ihan pahimmasta päästä, lekuri kun näytti kuvan sellaisesta kaverista, jota olis voinu juosta säikähdyksestä karkuun.

   Poista
  2. No se oli sit suloinen näky:) Seuraavalla kerralla sit tiedetään mitä EI syötetä sulle. Säikähditkö kun ekan kerran näit ittes peilistä että mikä hiton hyppykuppa nyt iskeny, mie oisin varmaan ruvennu kiljuu jo kuolemaa.

   Poista
  3. Huomasin ekat jäljet töissä kaulassa ja kasvoissa. Kotona otin allergialääkettä, kun tajusin mistä oli kyse.

   Seuraavana aamuna olin aivan järkyn näköinen kasvoista ja menin aamu-uniselle miehelle sitä kitisemään. Olin aivan punainen, isoja läikkiä täynnä ja turvonnut pullukka. Mies totesi, ettei naama ole mitään jalkoihin verrattuna. Ne oli todella hurjan näköiset. Onneksi kun valelin kasvoja kylmällä vedellä, niin turvotus vähän laski ja sain pakkeloitua itseni työkuntoon. Olin kyllä aika pyöreäposkinen pusuhuuli, heh heh. Ei sitten muuta kun lääkärille hakemaan kortisonia. Onneksi viikonloppu oli tulossa, ei tarvinnut piileskellä kovin muilta ihmisiltä ;-)

   Poista