lauantai 13. joulukuuta 2014

Ja kohta mä puraisen sua

Tunnetko sinäkin olosi vähän kannibaaliksi, kun puraiset pipariukkoa tai akkaa? Minä tunnen ja nyt tunnen muutakin kun luin erään piparinpuraisututkimuksen tuloksia:
 • Kuulema ne, jotka puraisevat pipariukolta ensin pään pois ovat määrätietoisia johtajatyyppejä, jotka eivät hyväksy muilta ei-vastausta.
 • Kun taas ne jotka rouskaisevat ensimmäiseksi jalat poikki, ovat herkkätunteisia ja empaattisia henkilöitä.
 • Sitten jos aloittaa oikeasta kädestä, niin on epäluuloinen ja pessimisti.
 • Ja vasemmasta kädestä aloittaja on taas ulospäin suuntautunut ja luova.
No, koska me kaikki ollaan parhaita itsejämme ja hyviä tyyppejä joka tapauksessa, niin kehoitan teitä nautiskelemaan ukot ja akat kaikista tutkimuksista huolimatta. Minä tästä lähtien, jos nauramatta kykenen, tungen pipariukon suuhuni yhdellä kertaa. Tehköön muut minusta sitten minkälaisen tulkinnan tahansa ;-)

Tästäkin huolimatta, leivoin huomenna kylään tuleville lintuihmisille liudan sydämiä, kuita, tähtiä, kuusia, possuja, kelloja, kukkoja ja ukkojakin. Ehkä keskityn pipariukon syönnin sijaan siihen, voiko linnuista kiinnostunut ihminen syödä lainkaan kukkopiparia ;-)


Tämä ohje on työkaverini kouluaikojen köksän kirjasta. Näistä tuli mureita ja herrrkullisia pipareita =)

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tutkimus. Luin joka vaiheen ja tunnistin itseni jokaisesta, minä siis syön pipareita miten sattuu! Hmmm, mitähän se kertookaan minusta....

  Kaiken lisäksi pidän melkeinpä enemmän piparitaikinasta kuin paistetuista pipareista....

  Noh, kaiketi aina löytyy se poikkeus....=) Kaunista joulunodotusta Birgitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se kertoo, että me ollaan kuitenkin mukautuvaisia ja tehdään asioita välillä yhdellä tapaa ja myöhemmin toisella tapaa =)

   Minulle taas maistuu hiukan paahtuneemmatkin piparit, ei kai se kovin terveellistä ole, mutta hyvältä maistuu...

   Oikein kaunista joulun odotusta sinullekin <3

   Poista
 2. Ah, mahtavan tieteellinen testi ja kertoo musta, että olen herkkätunteinen ja empaattinen johtajatyyppi, joka ei hyväksy ei-vastauksia. Tai sitten olen välillä empaattinen herkkis ja toisina päivinä despootti.;)
  Tästähän sai mainion vinkin tarkkailla muitten piparkakkujen paljastamaa persoonaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Sanna, pystymmekö tästä lähtien olla seuraamatta sitä miten ihmiset syövät pipareitaan... Minä huomasin sunnuntaina aina vaan aloittavani päästä, sillä pipariukon tunkeminen suuhun yhdellä kertaa ei onnistunut ;-)

   Poista