torstai 26. elokuuta 2010

Motivaation puutetta

Poikkeuksellisesti töissä olo ei ole napannut tällä viikolla. Vähän hämmentävää ja askarruttavaa.

Olen tainnut panostaa työhön viimeisen vuoden aikana niin paljon, että tasapainotus on pettänyt. Sanoi vanha kansa mitä tahansa, niin voin myöntää, ettei työ ole oikeasti minun elämäni asia Nr. 1.

Haluan elää omaa elämääni. Laajentaa tätä nautinnollisemmaksi. Pistää itseni likoon eritavalla kuin ennen. Ennen sitouduin töihin, rikoin itseni ja sitten korjasin satoa. Nyt haluan olla läheisteni kanssa, olla sosiaalisempi (todellinen haastepaikka minulle), nähdä ystäviäni ja olla tässä hetkessä.

Haluan kuunnella ja puhua. Haluan kuunnella ystävieni ääniä tai lukea heidän ajatuksiaan. Haluan kuunnella tuulen ääntä ja sadettakin. Nähdä nuo kauniit auringonkukat tuossa maljakossa. Pienet auringot, jotka loistavat kilpaa toistensa kanssa. Ja haluan oppia puhumaan. Puhumaan hyvistä asioista tai siitä miten asiat saisi ratkaistua parempaan suuntaan. Laajentaa hyvää eteenpäin.

Koska aikuinen-lapsi asetelma on ollut mielessäni tässä lähiaikoina, niin katsoin videota, josta saa yhteyden siihen hyvään, mitä suhteidemme alkutaivalkin sisälsi. Haastavissa tilanteissa kun aina ei muista, mitä kaikkea hyvää elämässä on.

Pieniä hetkiä.

Tästä se kaikki on kuitenkin alkanut =)


5 kommenttia:

 1. Voi apua miten ihanat naurut !!!!!

  VastaaPoista
 2. Työ ei ole elämässä se numero 1, vaikka tärkeä monella tavalla onkin:)

  Oli kiva lukea tunnustuksesi:) Minäkin vierastan kahvia mukissa, mutta juon siitäkin, jos tilanne niin vaatii, mutta en pane mukia täyteen;D Joskus soi heti aamusta joku biisi päässä, eikä meinaa saada millään pois, osaan myös nauttia joutenolosta;D Eli yhteistä löytyi...:)

  VastaaPoista
 3. Johanna; eikös olekin aikamoiset kikattelijat =) Nauraessa kroppa saa hyviä kiksejä ja näköjään naurua kuunnellessakin.

  Marge; samoin löysin samanlaisuutta sinun tunnustuksestasi =) Mä olen ihmetellyt, että miten aamulla voi soida heti jokin kappale päässä. Onneksi ne yleensä on ihan ok biisejä, mutta joskus kun jokin "ErkkiJunkkarinen" soi, niin kyllä askel kulkee vähän nihkeästi ;-)

  VastaaPoista
 4. Läsnäolon voimaa,
  siitähän se alkaa...
  =)

  VastaaPoista
 5. Työ ei tosiaan saa olla nro 1 ;) Ihan samoja tuntemuksia täälläkin varsinkin tällä viikolla, ei vaan inspaa. Jospa se tästä pikkuhiljaa ;)
  Ihania kikattajia siellä videolla!

  VastaaPoista