keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ja mä laitoin vedenkestävät kengät jalkaan

Mä odotin innolla sitä sadetta
joka toisi kaupungille
isot lätäköt ja antaisi oikein kunnon pesun pölylle ja vanhalle ilmalle.

Muttei mitään tulvaa tullut,
ei edes puroja...

Ensin mietin, että olen seonnut. Minä joka inhoan tihkusadetta toivoin oikein kunnon myllerrystä. Sitten tajusin, että isot luonnon näytökset ovat minusta hienompia kuin sellaiset kädet-kylmenevässä-tiskivedessä-jutut. Kunnon salamoivat ukkoset, kuumat kesäpäivät, järkyttävät lumikinokset talvella. Antaa tulla vaan! Niistä minä nautin.

Ajattelin myös tulevaa kesääni. Olen vihdoin ottanut käteni pois tuolta tiskivedestä. Anoin kauan kauan sitten pidempää kesälomaa ja kohtapuolin se alkaa. Minä en naputtele vähään aikaan töissä tietokonetta, vaan nostan sormeni väreilevään lepotilaan. Ja jos iso himo kirjoitella iskee, niin se tapahtuu vapaa-ajallani, ihan vain silkasta ilosta pirskotella vapaa-rouvan aivoituksia.

Boogie Nights -tätä katsoessa ei voi kuin nauraa ja hytkyä mukana =D
Useamman vuoden toive on kämmenelläni. Ja kyllä tätä on odotettukin, joten taidan tuijotella ikkunasta ulos ja seurata tihkusadetta. Ehkä huomaan kohta nauttivani siitäkin ;-)

8 kommenttia:

 1. Niin hyvältä kuulostaa! Nauti odotuksesta...se on puoli ruokaa, lähes joka asiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, tämän vapaan odottaminen on ollut mukavaa aikaa. Vaikka mitä suunnitelmia on syntynyt päässä ja jos/kun lomatoiveet toteutuu, niin olen erittäin iloinen.

   Loppujen lopuksi viimeinen vuosi, kun lupa vapaaseen heltisi, on kulunut myhäillen. Vaikka sairauksia on ollut ja vielä kuukausi sitten olin aivan rusinana, niin siitäkin huolimatta olen nautiskellut pelkästä ajatuksesta päästää hetkeksi irti =)

   Poista
  2. Pirteitä pirskahduksia Birgitan kuralammikosta mukavasti loiskuu ja läikkyy, lukijan lammelle asti, sadetakissa kurasaappaissa luin!
   Mukavaa omaaaa aikaa Birgitalle :) loiskii Rita lou......

   Poista
  3. Kiitos Lounatuuli pirskahtelevista pisaroista ja lempeistä tuulahduksistasi =)

   Poista
 2. Miukään, ei mikään ole niin hienoa kuin luontoäidin raivo. Tapahtuipa se sitten missä muodossa tahansa niin ne näytelmät ovat joka kerta muistutus siitä kuinka mitättömiä me ihmiset loppupelissä olemme.

  Toivotan todella nautinollista lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Paimen =) Minä kiitän toivotuksista ja lupaan olla kuin ellun kana välillä ja seuraavassa hetkessä taas kehitellä jotain hauskaa ;-)

   Poista
 3. Sinulla on ihanaa aikaa tiedossa! Pitkästä kesälomasta olen haaveillut minäkin, ehkäpä joskus vielä...nauti odotuksesta ja vapaudesta, se tunne on mahtava.

  Minäkin pidän luonnon ääriolosuhteista, on mukavaa nähdä ja kokea luonnon mahtavuus ja oma pienuutensa sen keskellä. Viikolla uin lammella vesisateessa....se oli elämyksellistä....=)

  Suloista viikonloppua Birgitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on tuo hieno kyky kestää kylmää vettä, hrrrrr... mulla menee iho kananlihalle jo ajatuksesta ;-)

   Tänään on ollut upea sää ulkona, kävelin aamulla reilut 3 tuntia metsäteillä ja peltojen varsilla ja kyllä oli ihanaa kuunnella lintujen liverrystä ja nähdä kelta- ja valkovuokkomättäitä metsänpohjat kantamattomiin. Aivan mahtavaa!

   Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista