perjantai 1. joulukuuta 2017

Kirjeet

miten paljon menetimmekään, kun jätimme kirjeiden käsin kirjoittamisen. Kun lakkasimme miettimästä lauseiden sisältöä. Siirtämästä ajatustamme sydämemme kautta käden liikkeessä musteena paperille.

  

Joulukuu on saapunut.
Lumi laskeutuu isoina hiutaleina peittäen maan.
Annetaan ajatusten leijailla mukana,
ikävien kauas pois ja mukavien pyörähdellä ympärillämme.
Kietoudutaan pehmeän huovan lämpöön
hengitetään raitista ilmaa.
Ja pidetään huolta itsestämme
sekä näistä rakkaista ympärillämme


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin ♥
   Joskus itsekseni ollen minä vain kuuntelen jonkun ihmisen puhetta, ehkä ennemminkin sen vuoksi, että hänen äänensä on niin vetovoimainen tai voimaannuttava. David Bowiella oli aivan mahtava puheääni (hyvin samantapainen kuin Pierce Brosnanilla). Cumberbatch on näyttelijänä todella upea, häntä voisi katsella ja kuunnella vaikka kuinka pitkään :)

   Poista
 2. Kyllä. Paperisten kirjeiden mukana katosi hyvin iso osa inhimillisyyttä tästä maailmasta ja sen kyllä huomaa. Sama kuin joulukorttien kanssa. Niitä lähettää enää vain pieni osa.

  Rauhallista ja mukavaa viikonvaihdetta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihana ystävä, jolta tulee useampi postikortti vuodessa. Ja mikään ei ole niin hauskaa kuin arvella joulukortin kuvan perusteella sitä kuka sen on mahtanut lähettää.

   Oikein rauhallista viikkoa tundrallekin ♥

   Poista
 3. Muistan miten pienenä oli ihana saada kirjeenvaihtoystäviltä kirjeitä ja sitten innolla heti vastaamaan kirjeeseen:) Kirjeitä pitäisi lähettää enemmän! Mukavaa ensimmäistä adventtia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ystävä, joka harrastaa vieläkin kirjeenvaihtoa ulkomaisten kavereiden kanssa. En kyllä tullut kysyneeksi, että kirjoittavatko käsin :)

   Mukavaa joulun odotusta ♥

   Poista