lauantai 26. lokakuuta 2019

Alkuviikon pelastivat naiset ja loppuviikon mies

Huomenna mä en herää kuudelta, sanoin eilen ennen nukahtamistani. Ja tässä mä nyt olen. Ennen aikojani heränneenä mitäpä muuta kuin työkuvioita miettien.

Viikon teema on ollut Sukella syvään, anna vesikasvien kietoutua ympärillesi ja koeta olla rimpuilematta. Jotenkin ihmeellisesti töiden lomaan järjestyi hetkiä, jolloin hengittäminen oli tasaista ja syvää, ja mikä tärkeintä se tapahtui veden pinnan yläpuolella.

Minäkö olin se selkeys ja voittaja?
Ehei, ensin tulivat apuun siskot.

Tiistaina ystäväni järjesti lounastreffit ja tauon keskelle päivää. Keskiviikkona otin töiden jälkeen työkavereiden takinhelmasta kiinni ja päädyin uimahalliin. Siellä paineita laski rauhalliset vedot hiljaisella radalla, hauskat tarinat vesijuostessa, sauna ja höyrysauna, kietoutuminen kylpytakkiin ja rupattelu ruuan ja juoman kera.

Puolen viikon jälkeen minut pelasti mies. Hän ensitöikseen vei minut torstaina elokuviin ja perjantain ratoksi järjesti vapaaillan: ole kuin ellun kana. Ja minähän vietin, hyvin mitään sanomattoman, tyhjän ja itselleni niin tarpeellisen löysän illan.

Vaikka heräsinkin tänään turhan aikaisin, minä näen selkeämmin. Nyt kun junaan on pitänyt hypätä sen ollessa kiihdytysvaiheessa, uusia töitä ja muutoksia tulee ikkunoista ja ovista, on minun vaikea pitää kiinni omista rajoistani. Minä olen mennyt vanhalla kiltti-ja-tehokas-suoristaa-skolioosin-vaikka-päällä-seisoen, mutta paremmin asiansa ovat hoitaneet ystäväni.

Kyllä se on niin, että muut ovat pitäneet minusta erinomaista huolta tällä viikolla. He ovat pidelleet minua hapessa ja hengissä. Saan olla siitä erityisen kiitollinen.

Kiitos ystävät!13 kommenttia:

 1. Ihanat ystävät <3
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin ihania ja tärkeitä :)
   Oikein suloista sunnuntaita sinulle <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näin on ihanainen Susu!
   Oikein hyvää sunnuntaita sinulle <3

   Poista
 3. OI, kuulostaapa ihanalta ystävien suhteen, työstressin ei niinkään. Koitapa saada levättyä viikonvaihteessa aikaisesta aamuheräämisestä huolimatta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tämä lisätunti jonka käytin nukkumiseen tänä aamuna tuntui kyllä tosi hyvältä. Oikein hyvää sunnuntaita sinullekin <3

   Poista
  2. Meillä nukuttiin ennätyksellisen pitkään - lisätunnista huolimatta. Minä siirryin jossain vaiheessa vessan kautta sohvalla muka lukemaan, mutta kaksi sylissä hurisevaa kissaa vaivuttivat helposti takaisin untenmaille. Ihanaa!

   Poista
 4. Birgitta, joskus apu on lähempänä kuin uskoisikaan! Olen tänään haravoinnin lisäksi lukenut yhtä lehteä ja siitä kiinnostuneena juttua mielen voimasta. Kunpa vielä sisäistäisin sen. Meillä on nyt kuten vessassaistujallasi klo viiden tee ja sen kanssa mantelikeksejä. Mitenkään emme voi olla katsomatta viimiestä osaa sarjasta Koston kierre.

  Perhe ja ystävät, siinä se on, elämän energia, koko olemassaolo♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen odotellut, että pihamaalla alkaisi yhteiset lehtienkeruutalkoot, mutta vielä ei ole tullut kutsua. Minulla kello viisi nykyään tarkoittaa aikaa jolloin aamulla herään, johtuu vielä tuosta kellojen siirrosta. Aikaisin herääminen taas vetää iltapäivän kello viiden teen aikaan lähes koomatilaan, mutta eiköhän tuokin vaiva kohta taas tokene ;-)

   Ihanaa viikonloppua teille <3

   Poista
 5. Ystävät ja mies -olet onnekas, mutta NIIN ansainnut tuollaisen tukijoukon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, huomaan olevani onnekas tässä asiassa.

   Suloista viikonloppua sinulle <3

   Poista
 6. Parasta, että että sulla on tukityyppejä ympärillä <3 Ja parasta, että sä tajuat sen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tajuaminen on välillä hidasta, mutta onneksi tämä tieto on sisäistetty :)

   Hyvää viikonloppua Helmi <3

   Poista