lauantai 2. marraskuuta 2019

Kuukauden kymmenen - marraskuu

Kuukauden ensimmäinen ajatus
Onneksi on perjantai!

Tämän kirjan aion lukea
Olen iltaisin väsyneenä lukenut Brené Brownin kirjaa: Nouse vahvempana. Erittäin mielenkiintoinen teos, josta olen aika innoissani. Tänä viikonloppuna toivottavasti saan lukukokemuksen valmiiksi ja kirjaan loput hyvät ajatukset ylös muistikirjaani.

Elokuva tai muu taidemuoto, jonka haluaisin kokea
HAMin Ellen Thesleffin näyttely ja elokuvista Judy. Loppukuussa esitykseen tulee taas mielenkiintoiset The Lighthouse ja Veitset esiin.

Hupia kuuppaan
Illalla jos tuijottaa Rillit huurussa -sarjan tyyppejä huomaa hekottelevansa ääneen :D

Lausahdus, josta saan nyt energiaa arkeeni
"Viikonloppuna en tee mitään"
Olen ollut täydellisessä työmylly-pyörityksessä nyt kai kolmisen viikkoa. Kun eilen työkaverini kysyi mitä tein viikko sitten "kulttuurikeskiviikkonani", päässäni oli mustaa ja tyhjää. Itseasiassa en kyennyt muistamaan mitään mitä olen tehnyt viikko sitten. En vaikka kuinka yritin. Vasta hetki sitten katsellessani edellistä blogia älysin, että onhan mulle tapahtunut vaikka mitä kivaa. Täydellinen merkki siitä, että nyt pitää nollata tämä nainen.

Ruoka, jota ajattelin kokeilla
En ole ajatellut mitään (kuten edellä huomaat). Mutta tiedän, että Jaelin kurpitsa arepat on ihania ja niitä voin tehdä vaikka tänään :)

Tässä kuussa tapahtuvista asioista olen eniten laittanut tämän suunnitteluun ja nyt se toteutuu
Televisioton marraskuu toteutuu taas (paitsi, että se alkaa vähän myöhässä ja jatkuu joulukuun ekalle viikolle). Marraskuu meni viime vuonna ihanasti, kun pidin "Marraskuun selätys" -blogeja. Ajattelin pitää saman päivitystyylin tänäkin vuonna. Joten tervetuloa vaan marraskuu. Olen sinulle valmis :)

Asia joka tuntuu ristiriitaisimmalta
Parvekeremontti näyttää pikkuhiljaa valmistuvan. Toissapäivänä kaverit kävivät laittamassa parvekelasit. Vielä odottelen loppusiivousta (joka toivottavasti toteutuu ennen joulukuuta). Uskoni on ollut koetuksella tämän remontin suhteen.

Tämäkin on mahdollista
Jaa-a. Optikkoliikkeestä tuli ilmoitus, että seitsemännet näyttöpäätelasit on haettavissa. Luulen, että olen kasvattanut hermojani lähes täydellisiksi.

Minkä asian haluaisin muistaa näinä aikoina
Asiat ratkeavat aina jollain tavalla. Etene töissä vain yksi asia kerrallaan. Muista hengittää syvään välillä. Tai muista ensisijaisesti hengittää. Kyllä tästä selvitään :)

♥ ♥ ♥


12 kommenttia:

 1. Jep, pään nollaus kuulostaa olevan tarpeen sinulle! Nyt ihan relax!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen lepopäivä oli tosi tarpeen, pääsin kävelyllekin pariin otteeseen. Tänä aamuna näyttää olevan sumuista ja utuista, joten tunnelma sopii oikein hyvin toiseenkin relax-päivään :)

   Poista
 2. Toivottavasti saat rauhoituttua nyt viikonloppuna. Mukavaa ja rauhallista päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti on näyttänyt oikein hyvältä rauhoittumisen suhteen. Jatketaan samaan malliin :)

   Poista
 3. Hyviä suunnitelmia marraskuun varalle! Itse olen herätellyt uinumassa ollutta lukuharrastustani... siitä se lähtee! Elän nyt erittäin hidasta elämää ja se tuntuu hyvältä just nyt. :) Rillit huurussa aiheuttaa minussakin aina ääneen-nauramis-hekotuksia, joskus jopa hirnumista -on se niin hyvä!

  Ihan parasta marraskuuta sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukeminen on ihan parasta, siinä pääsee toisiin maailmoihin ja voi jopa oppia jotain uutta. Löysin Rillit huurussa sarjan vasta tänä vuonna ja olen nauttinut suunnattomasti niiden kaverusten jutuista.

   Anna mennä hitaalla, kun se tuntuu nyt hyvältä. Yritän tulla perässä :)

   Poista
 4. Taas niin kiva postaus Birgitta:) Ja tänään tein kurpitsa-arepoita toisenkin kerran:) Oikein hyvää marraskuuta sinulle ihanainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi Jael mahtavista resepteistä :) Se on ilo, kun ei tarvitse itse keksiä aina mitä sitä oikein tekisi ruuaksi.

   Poista