sunnuntai 1. elokuuta 2010

Mies pikkareissa ja t-paidassa

Tänään junaa odotellessani katselin läheisen talon ylimmässä kerroksessa olevaan parveketta. Kulmaparveke, jossa oli lasinen alaosa ja ylhäällä parvekelasit. Siellä keikkui mies sinisessä t-paidassa ja pikkareissa. Siis miehisemmin boxereissa.

- Kerrankin jotain erilaista katseltavaa junaa odotellessa.
- Toi on varmaan aika kuuma parveke, kun on ihan pelkkää lasia.
- Mitä ihmettä se tuolla oikein tekee...
- Hyi hitto, mä en vois ikinä olla noin. Sehän tippuu tuolta alas, jos se horjahtaa.

Mies seisoi jollain tikkailla ja kurotteli poran kanssa parvekkeen kattoon pitämättä mistään kiinni.

Mä en pelkää korkeita paikkoja, mutta en ole mielelläni jakkaralla keskellä huonetta ja vaihda lamppua. Siitä tulee jotenkin hutera olo. Mutta siellä ylhäällä pelkän jakkaran tuella mies hillui ihan tuosta vaan.

Sitten asia selvisi minulle. Mies kääntyi ja minä naurahdin ääneen.

Sillä oli kuulkaa Superman t-paita. Sen porausasentokin oli välillä ihan maineen mukainen –toinen käsi takana ja toinen poran kanssa ylhäällä.

Helppohan tuo Supermiehelle on!

Tämän pienen aamuhetken kaveriksi ajattelin viettää myöhäisen kotielokuvaillan. Olen taas yksin kotona ja mikäs sen mukavampaa kuin sytyttää kynttilät ja tehdä pesä sohvan kulmaan. Elokuvaksi valitsen Rakkautta ennen auringonlaskua. Se on jatko-osa Rakkautta ennen aamua leffalle, jossa kaksi nuorta tapaa ensikertaa. Jatko-osa tehtiin n. 10 vuotta ensimmäisen leffan jälkeen, samoin leffan tarina tapahtuu n. 10 vuotta myöhemmin. Samat näyttelijät nyt elämää enemmän nähneinä. Hauska idea.

Jos pidät pienimuotoisista leffoista, niin tässä hyvä sellainen. Ihmissuhteita, hauskaa maisemakuvausta ja romantiikkaakin. Ethan Hawken silmiin voisi upota ja Julie Delpy on suorastaan suloinen. 

3 kommenttia:

 1. Sen verran on rajoittunut mielikuvitukseni ja sanojen käyttötottumukseni, etten heti tuosta pikkariotsikosta osannut muodostaa mielikuvaa Supermiehestä =)
  Ehkä paremminkin Hämähäkkimiehestä (vrt. Dingon biisi takavuosilta) ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, naismainen sana jäi otsikkoon. Sori jos mielikuva jäi karmaisevaksi ;-)

  Mutta kyllä ne kaukaakin katsottuna näytti tavallisilta mustilta(?) miesten ;-) boxereilta...

  VastaaPoista
 3. Hih, nauraa höristelin julkisella paikalla tätä kirjoitusta lukiessani :D Supermiehen tyylille voisi kyllä olla huima edistysaskel, jos hän malttaisi vaihtaa punaiset pikkuhousunsa boxereihin.. sopisivat paremmin sen sinisen trikoohaalarin kaveriksi :)

  VastaaPoista