tiistai 24. elokuuta 2010

Tunnustus

Antaminen on osa elämän kauneutta. Kiitos siis suunnattomasti Margelle, jolta tuli Beautiful Blogger tunnustus.Tunnustukseen sisältyy seitsemän asiaa itsestään ja antaa se eteenpäin seitsemälle. Kaikkien seuraamieni blogien, ja niiden joita en ole vielä löytänyt, tulisi varmasti saada tunnustusta, mutta pitäydyn nyt säännöissä ja annan sekalaisessa järjestyksessä ilolla ja elämän monimuotoisuutta ihmetellen tunnustuksen seuraaville bloggaajille:Mistäs minä sitten koostun, tässä seitsemän lyhyt oppimäärä:

Sanoin reilut 3 kuukautta sitten yksipuolisesti irti suhteeni pölynimuristamme. Vain kahdesti olen joutunut koskemaan siihen tänä aikana. Kunnes uusi, kiva, ystävällinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja komeroon sopiva muuttaa kotiini, niin harja riittää minulle. Athsii...

Olen ilahtunut siitä, miten paljon olen oppinut tämän lyhyen bloggaamishistoriani aikana upeilta ihmisiltä. Netti on myös ystävällinen, opettavainen ja kauneutta tulvillaan.

Minulla soi lähes aina jokin biisi päässä.

Olen välillä täydellisen pelon vallassa ja kuitenkin olen nykyään uskomattoman rohkeakin.

Juon kahvia mieluiten pienestä kupista. Mukista kahvi ei mielestäni maistu hyvältä.

Inhoan olla tiukkapipo (olen siis sitäkin).

Minä voin hyvällä omalla tunnolla viettää aikaa sohvalla, elokuvia katsellen, musiikkia kuunnellen, olla tekemättä mitään ja olla tuntematta mitään kummallisia pistoksia siitä, että asiat on hoitamatta. Näin silloin kun ketään muuta ei ole kotona =)

7 kommenttia:

 1. Kiitos Birgitta tunnustuksesta ja kiitos siitä että taisit olla ensimmäinen rohkea lukijani.Välillä kun sinulta ei ole tullut kommenttia tulee huoli että mihis Birgitta on kadonnut.Ei sillä että haluan kehuja sinulta vaan että olen niin tottunut läsnäoloosi täällä virtuaalimaailmassa.Tämä on kumma homma tää blogimaailma,kaverini (oikeassa maailmassa) hieman taitavat naureskella kun puhun blogikavereistani,mitä sanotte tai olette tehneet.Pitkinä päivinä ja öinä tämä on hyvä kaveri kun se ei sano mitään mutta antaa paljon.
  Komppaan tota sun viimeistä;aikaa sohvalla.Saatan itsekkin maata sohvalla pari tuntia radiota kuunnellen ja kattoa tuijottaen,miettien tai olla olla miettimättä mitään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henrietta kauniista sanoistasi. Lomalla ollessa tulee varmasti taukoa, eli en katoa kauas pitkäksi aikaa =)

  Olen samoin mielestäni saanut ihania blogikavereita. Tämä on uutta maailmaa, jossa tapaa erilaisia ihmisiä, jotka antavat erilaista ja uutta ja inspiroivaa! Tällaiselle sosiaalisuuden harjoittelijalle, kuten minä, bloggaus on hauskaa ja helppoa =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Birgitta. Nöyrin mielin otan lahjan vastaan. Oletan, että lahjan vastaanotto myös velvoittaa?

  Samalla haluan kiittää sinua mukavista ja mutkattoman oloisista teksteistäsi.

  Monimutkaisuus on niin yliarvostettua...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Birgitta :)
  Kuljetan tunnustuksen bligiini, kunhan muistan miten se tehtiin. Jaa-a, kenelleköhän sen laittaisin eteenpäin...on niin monta kaunista blogia ja aika monella tuo tunnustus jo näyttää olevankin.

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos Birgitta! Ihana tunnustus <3 <3 Samaa voi toki sanoa sinunkin blogistasi! Täällä on aina jotakin mielikuvituksellista ja kutkuttavaa. Täytyy heti alkaa pohtimaan, kenelle palkinnon laittaisin jakoon :) On niin kauheasti ihania blogeja..

  VastaaPoista
 6. Olkaa hyvät =)

  Johanna, minä vaan kopioin kuvan itselleni, enkä sen enempää mutkia tehnyt.

  Iloa viikonloppuunne!

  VastaaPoista