maanantai 27. syyskuuta 2010

Naisen logiikka petti

Ihana naapurin poika toi eilen meille täytekakkua. Vadelmatäytekakkua jossa oli kinuskikuorrutus. Nam.

Poikani söi tänään yhden palan kakkua, mutta totesi, että saat loput. Huono lause. Siis minulle.

Söin nimittäin kahvin kera vielä ne loputkin. Ja ketä sanon meidän perheessä herkkup...seeksi. Olen selvästi haukkunut väärää puuta.

Jotenkin olo rupesi ahdistamaan ;-) ja lähdin parin tunnin päästä lenkille.

Mä en tajua.

Jos syö neljän ihmisen palat kakkua, niin miten ei jaksa juosta neljän ihmisen juoksulenkkiä? Tuskin meni yksi kunnollinenkaan. Niin paljon saatua sokerienergiaa ja niin vähän kuitenkin juoksuenergiaa.

Joka tapauksessa ähky on nyt selätetty, mutta energiaa on vielä kropassa enemmän kuin tarpeeksi. 

Fyssarini sanoi, että jos katselen pilatesvideota läsnäollen, niin lihasmuistini ja hermotus toimii ja tekee "kuivaharjoittelua". Voisinko siis tätä hauskaa lapsuudenmainostani katselemalla haihduttaa vielä pari sokerikaloria. Ehkä en, mutta katselen tän kuitenkin pari kertaa uudestaan. Tämä on niin hauska =)


...Lycra, Tricel
on Coral verraton =)

4 kommenttia:

 1. Ai kamalaa tota pätkää,kaikkee sitä.

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ne muille ostetut herkut menevätkin joskus omaan suuhun. Minulle kävi eilen niin kun ostin ihania croissantteja, kaikille 1 kpl, siis yht. 3 kpl, ja kuka ne söi! Minä söin yksin. Lapsille pitääkin sitten tänään leipoa korvapuusteja.

  Tuon mainoksen mies on jotenkin hupaisan näköinen, muistan ajatelleeni näin jo lapsena kun mainosta katsoin tv:stä: kalju mies, jolla on kuitenkin hiuksia.. hih!

  VastaaPoista
 3. Henrietta; hihii =)

  Sooloilija; mä olen muistellut tätä mainosta jo vuosia ja kysellyt tutuilta, että muistaako ne. Osasin vielä osan sanoistakin, vaikkakaan en kaikkia. Varsinkin sanat, tunnelma ja nuo jalkaliikkeet on jäänyt mieleen. Ja mitkä vaatteet ;-)

  VastaaPoista
 4. ;D Että oli hauska ja toi muistoja!!:))

  Niinpä, kyllä täälläkin herkut maistuvat...;)Pakko varmaan alkaa vähän laittaa itseä koville, sanoa ei namia, ei, vaan ulos...;D

  VastaaPoista