sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Summertime and living is easy

Ikkunoihin on voinut kirjoitella viime viikkoina viestejä
tai tehdä sormilla katseluaukkoja.
Olipa miten huononäköinen tahansa, niin tällä auringonpaisteella tajuaa, että jotain on tehtävä.

Vaan sattuupas minullekin, että saan siivousvimman. Puuskat ovat erittäin lyhytkestoisia, joten kaikki into pitää käyttää heti hyödyksi. 

Pesuvermeet esiin ja pian oli meilläkin kirkkaat ikkunat =)

Valon juhlan kunniaksi kävin ostamassa vihdoin taloon kukkia. Orkidean kavereidensa seuraan sekä pöydälle pieniä aurinkoja.

Annan ikkunoiden olla niin pitkään auki, että villasukatkaan ei riitä. Tulkoon kylmä, nyt on kevät! Kuuntelin aamupäivällä uusien pihatulokkaiden ääniä. Lapset ovat nimittäin saapuneet kevätlaitumille. Metrin ja puolentoista mittaiset mittailivat keinuja, pientä liukumäkeä sekä lumikinoksia. 

Nyt kuuntelen lintujen sirkutusta ja unelmoin silmuista ensin vaasissa ja sitten pihan puissa. Ja mietin keväthulluuttani. Olenko tosiaankin aikeissa pitää vielä viljelypalstaamme, vaikka sovin jo viimevuonna sen luovuttamisesta?  
Nainen ;-) kai sen mieli voi muuttua... eikö se ole ihan tavallista...

8 kommenttia:

 1. Se kuuluu naisen perustuslaillisiin oikeuksiin muuttaa mieltänsä.
  Koskahan mä saisin siivouskohtauksen ja pesisin ikkunat...ehkä kesällä. Meillä se on niin turhauttavaa kun eka sade tulee kaikki pisarankuvat jää samantien ruutuun läikkinä, meidän ikkunat ovat varmasti vialliset ja sit meillä on viel ruutuikkinat revi siitä kauhee duuni.

  VastaaPoista
 2. Vahvistan, että näin on. Naisen mieli voi muuttua. Ja hyvä niin. Toivon kaikille (myös miehille) muuttuvia mieliä. Muuttuva mieli ei sammaloidu...

  VastaaPoista
 3. Ikkunoiden pesu ei välttämättä lempipuuhaa - varsinkin jos koti on korkealla.. Nautitaan pitkään odotetusta keväästä.

  VastaaPoista
 4. Valolla ja keväällä on merkillinen vaikutus naisen sielunelämään... Anna palaa:)

  VastaaPoista
 5. Hah, olet oppinut jotain sellaista mitä minun piti odottaa 30 vuotta ja topakkaa pomotarta: "nainen voi muuttaa mielensä."

  Ikkunoiden pesusta sen verran, että aina rantu jää jos toinenkin. Mutta täydellisen läpiheijastavaksi pesty ikkuna on vain harha ja tapa pitää meidät naiset (kevät)varpaillamme.

  Ihana postaus :)

  VastaaPoista
 6. Naisella on kai ikuinen huoli ja murhe kaikesta siivoamisesta, eikö ;) Toki antaahan se hyvän mielen itsellekin, ja sullahan urakka on jo ohi! Minä aloitan vähitellen, ikkuna kerrallaan..

  VastaaPoista
 7. Henrietta; monesti olen miettinyt, että pitäiskö tilata joku joka haluaa maksusta pestä ikkunat. Joskus meillä oli kanssa sellaiset pieni ruutuiset ikkunat. Osa ikkunoista kääntyi kattoonpäin ylös ja osa sivuille. Kyllä siinä oli hinkkaamista, kun toisen piti pitää ikkunasta kiinni ja toinen pesi... huh huh ;-)

  Ari; olen samaa mieltä, miehille kanssa mielenmuutosoikeus. Tietysti aina vaan kivempi kun se menee samoihin suuntiin naisen kanssa =)

  VastaaPoista
 8. Rosa; niinpä, mennään nauttien eteenpäin =)

  Pitsit sekaisin; Kiitos samoin sinulle =)

  Johanna; kyllä tämä oppi mullakin aika hitaasti syttyy. Mutta hiljaa hyvä tulee. Pari raitaahan ikkunoihin aina voi jättää, ei sitten tunnu niin kamalalta kun vesipisarat tekevät niitä uusia jälkiään ;-)

  Elisa; mä olen kyllä sellainen tuulisiivoaja, ja niitä tuulia ei tule kovin usein =D. Mä en kyllä pessyt kuin länsipuolen ikkunat, sillä kädet ei kestä kaikkien ikkunoiden pesua kerralla. Mutta länsipuolella on keittiö ja olkkari, joten siellä ollessa nyt on kirkasta ja valoisaa.

  VastaaPoista