torstai 2. kesäkuuta 2011

Kuuma auto, hellesää, hautausmaa ja vielä yksi kuuma juoma

Sain tänään herätyksen.

Istuin kahvilatuvan pihalla mustaksi petsatulla penkillä. Kädessäni Enkeleitä hiuksissani ja kupissani teetä. Olin jo kierrellyt hautausmaan ja ihaillut maisemia. Olin kuunnellut elämää ja kuolemaa. Sitten penkillä suljin pois ihmisten äänet ja uppouduin kirjaan.

Kunnes... mies sinisessä T-paidassa kiinnitti huomioni. Se oli Supermies (ei se sama, jonka näin viime vuonna). Tämä joi höyryävän kuumaa kahvia mukista ja haukkasi suuria paloja korvapuustista. Sillä oli oranssit tennarit ja se vipatti toista jalkaansa. Kenties se oli levoton. Taikka sen piti olla jo menossa jonnekin... Auttamaan tai pelastamaan?

Tajusin miehen nähdessäni, että ehkä todellisen luonteensa tuntevat miehet voivat rennosti kantaa omaa voimamerkkiään.

Supermiehiä on siis enemmänkin. Suurin osa ei kai kehtaa näyttää sitä julkisesti.

Ajatelkaa miten monen takin alla on S-paita =D
Haluan itselleni samanlaisen aluspaidan rohkeita tai auttavaisia päiviäni varten!

6 kommenttia:

 1. Totta kirjoittelet kuomaseni. Olen myös aina joskus mietiskellyt sitä, mitä me kannamme peitettyjen normivaatteiden alla. Itse miellän itseni pukeutumassa kissanaiseksi, joka kissanaispuvun päälle pukeutuu normi työvaatetukseen ja vain nurkan takana hymyilee vienosti kehräten...:)

  VastaaPoista
 2. Pitsit sekaisin; ehkä on hyväkin, ettemme aina tiedä mitä kenenkin normivaatteiden alla kulkee ;-) Kissanainen kuullostaa hyvältä =)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuntuu noin omien fiilisten kautta että se on päivästä kiinni. Joskus mulla on supernaisen paita päällä mutta toisinaan hiljaisen piiloutujan (mikä roolihahmo se olis) paita päällä. Taitaa kaapista löytyä muitakin paitoja eri päiville mutta nuo kaksi ovat yleisimmät.

  VastaaPoista
 4. Henrietta; Hiljainen piiloutuja, siinäpä kaunis nimi. Mutta eikös jokainen tarvii välillä hiljaisen hetken, jotta jaksaa taas remuta ja mennä. Ja toisille hiljaisuus on mitä suurin voimavara.

  VastaaPoista
 5. Ja toisena päivänä voisi pukea alle jonkun kulahtaneen paidan, olla rauhassa ja syrjässä.. kun taas toisena olla sitten supernainen ;)

  VastaaPoista
 6. Elisa; vaihtelu selvästikin virkistää ;-)

  VastaaPoista