maanantai 19. syyskuuta 2011

Baby's blue

Kuka olisi voinut arvata, että yksi kämänen kuminauha vie naiselta ilon.
Se ole ihan mikä tahansa kuminen hihna.
Se on nyt mitä tärkein, nyt kun se ei pysty siihen mihin pitää.

Ja ilman sitä pirun hihnaa mun levysoitin ei toimi =(

Elämän pienet asiat nousee välillä härkämäisen kokoisiksi.

Haluaa uuden hihnan!
Haluaa, haluaa, haluaa!!!5 kommenttia:

 1. Ja minä haluan kasvihuoneen!

  Sinulle on jotain blogissani!

  Bt the way: Nyt täytyy kirjoittaa ostoslistalle se Adelen levy...

  VastaaPoista
 2. Leena; löysin vinyylitaivaan, josta saanen tuolle levarivanhukselleni hihnan. Okei, homma hoidossa. Mistäs sitten saadaan sulle kasvihuone? Laitetaan tilaukseen ja todennäköisesti se on sulla kevääseen mennessä. Mulla on vähän sellainen fiilis =)

  VastaaPoista
 3. Mulle kans kasvihuone ja mielellään ruotsista sellainen ihanan romanttinen krumeluuri jota ei saa täältä ja alaosa pitää olla punatiiltä ja lattia rustiikkista terracottalaattaa:) Sit vielä tarvisin maata jolle saadaan se kasvihuone mahtumaan.
  Mun kesäloma alkoi onko ihanaa, joo. Kaivoin eilen maata kolme tuntia selän huutaessa hoosiannaa mutta voi tytöt mikä olo sen jälkeen, upeeta.

  VastaaPoista
 4. Henrietta; okei siis sullekin kahvihuone ja krumeluuri, voisitko etsiä siitä kuvan ja lähettää sen mulle malliksi, niin laitan sulle tilaukseen. Riittääkö jos naapurin pihalle asennetaan se kasvimaa, vai pitääkö tilata isompi piha ;-)

  Aloititko vasta nyt kesäloman??? Jestas, mäkin haluaisin että olis kuukausi tai 4 lomaa nyt. Maalla kökkiminen käy kyllä selkään ja sitten seuraavana päivänä takareisiin, mutta reidet kaunistuu ja koukkuselkäkin suortuu kun oikein venyttelee. Laitoitko kukat talviunille ja syyskukat ruukkuihin ja penkkeihin?

  Oikein ihanaa lomaa, olet ansainnut sen =)

  VastaaPoista