tiistai 27. syyskuuta 2011

Eilen, tänään, huomenna

Hytisyttää.
Vapisuttaa...

Oliskin jotain kivaa joka menee pitkin selkäpiitä, mutta ei. 
Flunssaa.

Hrrr... Valkoinen karvafiltti kieputettuna ympärilleni istun ja ihmettelen. 
Voiko teetä juoda liikaa? Lankeaako lonkkani, jos makaan koko päivän tällä kyljellä?

Katson Kevytkenkäisen ja sen jälkeen tango tuntuu nahoissani. Siitä saan yksinäiseen, rumaan olooni, läheisyyden tunteen ja hienoisen liekin lämmön.

Sitten löysin alla olevan videon, enkä enää kokenut turhauttavaa oloa sairaudessani. Tämä toi hymyn häiveen ja toiveen päästä jonkun hyvin harjoitelleen viemäksi. Sitä odotellessa katselen kaikki vaiheet läpi ja kuvittelen itseni heiluttelemaan nilkkaani hiukan sinne ja vähän tänne.


Kenties jo huomenna olen kunnossa ja vertynyt mieleltäni. Ja lonkkaani pidellen siirryn ulkopuolella olevaan elämään ja otan viuh-viuh askeleita.

Varokaa aamujunaan astujat,
voin olla jo aika haka, jos katselen näitä oppitunteja koko tämän päivän ;-)

5 kommenttia:

 1. Oi voi vehkaparka. Soita ukolle et tuo kilon fazerin sinistä kotio tullessaan, tarvii nyt hieman lohtukivaa:) Koita parantua

  VastaaPoista
 2. Henrietta on oikeassa: Suklaa auttaa kaikkeen!

  Söin viime yönä salaa (keneltä salaa;-)Geisha-LEVYN...

  Tyttäreni parantaa flunssansa juomalla sammioittain teetä ja ottamalla Buranan tai kaksi. Se vain, että hän ja minä olemme nyt nauttineet yli vuoden 50 mg/vrk D-vitamiinia, eikä ole sen koommin flunssaa koettu.

  Mieheni on loistava tanssija, mutta minä olen parempi ratsastaja! Olen vienyt hänet maastoon issikkaretkelle ja hienosti meni. Minä odotan aikaa, että hän veisi minut lattaritunneille.

  Paranemisiin! Minulla on sisustusta nyt: sekin voi auttaa...Yirttänyttä ei laiteta!

  VastaaPoista
 3. Henrietta; käskystä Fazerin sinistä. Vehkaparka, toi oli huippu =)

  Leena; salaa??, hieno huomio =D

  Mä olin unohtanut kokonaan nuo D-vitamiinit, palaan talviannokseen nyt heti. Pelkkää nautintoa tuo, että mies pitää tanssimisesta, naisenhan täytyy vaan olla vietävänä, kerrankin helppous on meidän suunnassa. Siippa on toivonut tuollalista issikkareissua, taidat suositella sellaista kun kerran pidät ratsastamisesta.

  Mulla olis parketti kotona valmiina odottamassa, ja perunajauhoakin kaapista löytyy -mutta mies ei ole niin kovin innostunut tanssimaan. Taitaa jäädä jauhot kaappiin ja heilua saan itsekseni. Laita Leena levy soimaan ja ota siitä miehestä kiinni, kyllä se sulle lattarit opettaa.

  VastaaPoista
 4. Minulla on vakio-ohjelma saikkupäiville: Gladiator-leffa.

  Ja globaaleille tartuntataudeille (lue: sikaflunssa) hiukan tuhdimmat lääkkeet: Band of Brothers-sarja (9 tuntia).

  Mutta suklaakin on ihan hyvä idea...
  =)

  VastaaPoista
 5. Jukka; sulla on selvästi rankemmat ohjelmat sairasteluun. Ajattelit ilmeisesti pelotella kaikki taudinaiheuttajat ;-) Meilläkin on tuo Band of Brothers, mutta en ole tainnut korkata sitä. Nyt olis sitten hyvä aika =)

  VastaaPoista