sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Haaste

Sain Mintulta haasteen tilanteessa jolloin oli hyvä saada jotain muuta mietittävää. Kiitos Minttu =)

Siispä ensiksi säännöt, joita koetan totella

1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Kerro 8 asiaa itsestäsi
3. Vastaa haastajan 8 kysymykseen
4. Keksi 8 uutta kysymystä
5. Haasta 8 bloggaajaa (joilla on alle 200 lukijaa)
6. Kerro bloggaajalle, että hänet on haastettu

Kahdeksan asiaa minusta

Katselen usein kotonani ikkunasta ulos. Nautiskelen maisemasta yön pimeydessä tai aamun ja päivän valossa. Seurailen pikkulintuja ruokailemassa ja tänä aamulla kun katsoin ulos näin kuinka kaksi naakkaa kakkasi. No eipä ollut kovin mieltä ylentävää ;-).

Palaan aina kun mahdollista rentoihin dekkarisarjoihin. Minua kiehtovat vetäytyvät ja omalaatuiset miehet kuten Komisario Montalbano, James Hathaway (Komisario Lewiksen aisapari) taikka Komisario Lynley. Mies ei selvästikään saa olla liian helppo tapaus =)

Toiveenani on elää pitkään terveenä ja tulla kauniin ryppyiseksi, reippaaksi ja eloisaksi vanhaksi mummoksi.

Rakastan hitaita sunnuntai-aamuja. Sunnuntaille voitaisiin yhdessä sopia 4 lisätuntia, jotta aamusta voisi nauttia vielä pidempään.

Pidin perjantaina aivan mahtaville ihmisille enneagrammiluennon ja olen vieläkin siitä ihan täpinöissäni. Kyllä maailma on sitten täynnä valloittavia erilaisia ihmisiä. Katsokaa itseänne ja ystäviänne, huomatkaa omat ja toisen hyvät puolet. Olen vakuuttunut, että maailma on parempi paikka kun kiinnitämme enemmän huomiota kaikkien, tylsienkin, ihmisten hyviin puoliin (heilläkin niitä oikeasti on =))

Lumoutuneena katselen kokkiohjelmia (Jamieta jne), samoin syön mielelläni hyvää ruokaa, mutta voi voi, arkisapuskan miettiminen on sitten raskasta. Asuisipa sisälläni oma pikku koti-jamie.

Tämä on varmasti pisin postaus jonka olen kirjoittanut.

Ostin itselleni kolmannen kännykän viime viikolla. Olen vihdoin irtipäästänyt tavoitettavuuskammosta, jonka synnytin aikoinaan työpaikassa, jossa piti kantaa hakulaitetta kupeessa 24/7. Monella lapsella on jo pienestä asti känny kasvanut käteen, minä se vieläkin harjoittelen ;-)

Mintun kysymykset olivat:

Mitä sinulle on Onnistuminen?
Se on sitä, että olen saanut jonkin asian valmiiksi. Jos vaikka aamulla haluttaisi jäädä lämpimän peiton sisään, niin onnistuminen on se kun huomaankin olevani vessassa ja katsovani pöpperöistä itseäni peilistä =)

Mitä itsessäsi arvostat?
Olen selviytynyt kaiken maailman kriiseistä kohtalaisen hyvin. Olen sitkeä, ystävällinen, hymyilevä ja luotettava.

Millainen on "normipäiväsi" arkena?
Aamiainen, tälläytyminen työkuntoon (vaatteet + meikki), meditointi 3-10 minuuttia, töissä työtä kunnes lounaalla nollaan itseni kokonaan, taas töitä kunnes tiputan hanskat tiskiin ja ajattelematta enää työpaikkaa lähden kotiin. Kotimatkalla meditointi, perillä kotikuteet niskaan, sitten kuppi hyvää kahvia (sitä ei saa töissä kuin lounaskahvilla), arkiruuan miettiminen (ugh) ja laitto, yhdessäoloa perheen kanssa, mahdollisesti liikuntaa, tietokonetta, maalausta tms. ja viimeisenä ennen yöunia kirjoitan kiitollisuuden päiväkirjaa ja luen jotain. Yöllä herään siipan kuorsaukseen ja tönin taikka sanon sille että kääntää kylkeä ja aamulla taas nousen ylös kun kello on soinut.

Millainen olisi unelmapäiväsi?
Lämpimässä auringonpaisteessa
meren ääniä kuunnellen
vienoa tuulta kosketellen
vetovoimaisen ihmisen seurassa.
Aahhhh...

Mikä saa sinut turhautumaan? Useinkin?
Se kun ajattelematta seurauksia rikon itseni. Turha tunnollisuus on minulle tappavaa.

Mikä rauhoittaa sinut parhaiten? Miksi?
Hengittäminen, syli ja musiikki. Toimii erikseen ja yhdistelmänä...
Miksi: Hengittäminen rentouttaa kehon, syli tekee saman ja sopiva musiikki vie ajatukset toisenlaisiin tunnelmiin tai tuo huomion juuri tähän hetkeen (nyt).

Mikä biisi/runo/sanonta kertoo sinusta parhaiten. Omasta mielestäsi vai jonkun muun?
Tätä piti kysyä toisilta ja vastaukseksi tuli Let´s Dance ja taidan hyväksyä valinnan =)

Missä toivoisit olevasi elämässäsi 10 vuoden kuluttua?
Olen matkalla ympäri maailmaa, vapaana ja onnellisena. Kenties olen Idän pikajunassa katselemassa lumisia maisemia ja jännittyneenä odotan jääkö juna jumiin kinoksiin...Nyt jätän haasteen Mintun hyvillä kysymyksillä tehtäväksi teille, jotka ette ole siihen jo osallistuneet.

Kiitos ja olkaa hyvät =)

2 kommenttia:

 1. IHANA toi Let`s dance!!! =))
  Mulle musiikista elävänä
  joskus juuri tällainen juttu kertoo
  enemmän kuin pisimmätkään blogipostaukset
  tai CV:t.
  Ja juuri tästä viisusta mielikuvani
  Sinusta vahvistui! =)

  Kaunis kiitos, kun ehdit ja jaksoit paneutua. :)

  Ihanaa viikkoa Birgitta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että kun itse mietin tuota itseä kuvaavaa kappaletta, niin mielessä pyöri niin monta biisiä, enkä sitten ollut kuitenkaan varma, että kuvasivatko ne minua. Mutta kun ehdotuksena tuli toiselta henkilöltä tuo kappale ja mietin nen sanat ja kuuntelin tunnelmaa, niin se kyllä sopii kuin nenä päähän.

   Oikein ihanaa viikkoa sinullekin. Tulen taas pian vierailulle =)

   Poista