perjantai 6. marraskuuta 2015

Ihan himona


Viimeaikoina olen

Ihan himona istunut väärinpäin tuolilla
Olotila on huvittuneen petollisen naisen, kun paikassa jos toisessa nostan tuolin toisinpäin ja istahdan siihen reteästi lepuuttamaan itseäni.

... ja vain koska kaikki muunlainen istuminen sattuu kamalasti selkään.

Ihan himona seisonut
sillä se tuntuu olevan kävelemisen jälkeen toiseksi paras vaihtoehto elää.

Mikä mahtaa olla makaamisen jälkeen paras vaihtoehtoasento nukkumiseen? Eihän asia tietysti minulle kuulu, mutta olis ihan kiva jos joku voisi vihjasta helpotusta tähänkin ongelmaani...

Ihan himona tuoksutellut kahvia ja salmiakkia
ja tänään ensimmäisen kerran viikkoon join
kupin kahvia, aah
salmiakkiin olen hulluna muuten vaan, uuh...

Ihan himona ajatellut pieniä paloja
sillä varovaisuus on valttia ja maut tuntuvat nyt taivaallisen hyvältä. Opin myös, että jos suupala maistuu pahalta toista ei kannata ottaa ;-)

Ihan himona juonut
kun luovutin kaiken juoksevana tajusin vihdoin, että vesi maistuu minulle. Vesikannuni ei enää ainoastaan korista kauneudellaan, vaan myös ravitsee sisällöllään kehoani. Ja tietysti, onhan vessan pesu on helpompaa kun on vettä käytössä.Ihan himona manifestoinut ja kokenut vatsavirustautia
olinhan nimittäin juuri edellisviikolla valitellut työkaverille, että pitäisi saada muutama kilo pois ennen joulua. No nyt kaksi kilogrammaa on kadonnut näköjään pysyvästi minusta. Kyllä viikon verran kestäneestä kuume-vatsatauti-ihottuma-selkähermokivusta voi näköjään olla yllättäviä hyötyjäkin...

Vielä ihan himona olen ollut omaan työpaikkaan
onhan neljän seinän sisältä poistuminen tosi mahtavaa. Ja minun työkaverini ovat kertakaikkisen hauskoja ja taitavia. Työnteko tekee minulle hyvää ja palkkiokin sieltä kilahtaa säännöllisesti. Tänään työpaikkani hankki minulle vielä hyvät päätelasit, jotta voin katsella kukkakärpäsen kokoisia fontteja näytöstäni. Eikä tässä vielä kaikki, ikänäkölaseilla omat silmät näyttävät suurilta, joten voin räpsytellä ripsiäni kuin Liza konsanaan ;-)

Eniten himona olen kuitenkin nyt
vapaaseen olotilaan,
jossa ei tarvitse varoa vaarallisten pöpöjen
siirtymistä kehosta toiseen...Näillä mietteillä kohti viikonloppua:

Mitä ikinä himoitsetkin
nauti siitä =D

4 kommenttia:

 1. No huh! Oletpa ollut taudin ja kurjimuksen kourissa. Kyllä terveenä kaikki tavallinen ja arkinen näyttää taas niin paljon paremmalta, eikö vain? Hyvä muistutus, tämä postaus. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin on, että terveenä on mukavaa olla. Vielä kun muistaisi aina olla kiitollinen jokaisesta päivästä, terveestä ja vähän epäterveistäkin =)

   Poista
 2. Hyvä, että olet päässyt vatsataudista eroon, se on taudeista viheliäisimpiä. Toivottavasti selkäkipusi helpottavat myöskin, kipu ei ole kiva kaveri. Itsellä kivut ovat kuin vaivihkaa vähentyneet ja se on mahtavaa. Mukava olla silloin tällöin päivä tai kaksi ilman kipulääkettä.

  Jos tietäsin, mikä muu kuin makaaminen on hyvä nukkumiseen, kertoisin toki! Toivottavasti saat nukuttua ja levättyä, se on kyllä niin tavattoman tärkeää kaiken hyvinvoinnin kannalta.

  Kaikesta huolimatta iloa ja valoa päiviisi Birgitta....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sinulla kivut ovat vähentyneet, jokainen parempi päivä on hyvä asia =) En minäkään keksinyt kuin tuon tuolissa väärinpäin istuen nukkuminen. Nojaan voi sen verran tukea käsiä, että niiden päälle saa painettua pienen pään uneen...

   Kiitos toivotuksista, tästä on hyvä taas ottaa vauhtia marraskuun etenemiseen =)

   Poista