lauantai 17. syyskuuta 2016

Yrittänyttä ei laiteta

Oliko se alkuviikolla
Hei kulta, lähdetkö katsomaan mun kanssa Bridget Jonesin uusinta leffaa?
- Täh?!?

Toissapäivänä
Kulta, minkälainen päivä sulla on ens maanantaina?
- Miten niin?
Lähdetkö mun kanssa elokuviin, Swiss Army Man esitetään klo 13:45
- Täh??!

Tänään
Hei beibe, mä tulin sun mukaan nyrkkeilyleffaan. Lähdetkö sä mun kanssa katsomaan tuota Jane Austen elokuvaa sitten kun se tulee esitykseen?
- Täh!?!
Höh!

4 kommenttia:

 1. Niinpä...Minä saan nyt seuraa, mihin ikinä haluan sattuneesta syystä:) Ei ole vain tullut lähdettyä. Oletko nähnyt jo Almodovarin uusimman? Jyväskylässä hitotu leffat käväisevät hyvin nopsaan eli sekin pitänee kai ostaa.

  Minä en muuten kyllä lähtisi katsomaan nyrkkeilyleffaa, mutta olen nyt kahden rajalla lainata Bessulta koko Kummisedän!

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan Julieta elokuvaa -sitä en ole vielä nähnyt. Tänään lähdin mukaan katsomaan vuosikausiin kotimaista elokuvaa ja myönnän että kannatti käydä katsomassa, Hymyilevä mies oli hieno! Jos olen ymmärtänyt oikein, niin filminä käytettiin vanhaa musta-valkoista uutisfilmiä ja se luo hienon tunnelman elokuvalle. Ehkä oli onni, etten tiennyt leffasta mitään, en edes sitä, että kyseessä on historian havinaa.

   Täälläkin ne mielenkiintoisimmat elokuvat menevät pois näytöksistä tosi nopeaan. Nytkin taitaa käydä niin, että missaan ainakin yhden elokuvan sen takia, etten vaan tajunnut olla ajoissa liikkeellä :/

   Kummisetä kannattaa katsoa! Ota ihmeessä se lainaan Bessulta. Ja jos saat lainaksi jostain Julie Delbyn viimeisimmän elokuvan Lolon, niin lainaa sekin. Siinä vasta hervoton elokuva äidistä, joka löytää vihdoin miesystävän. Äidin kullannuppu, 19 -vuotias Lolo vetelee taustalla kaikista naruista, jotta äidin huomio pysyisi omassa pojassaan ;-). Tämä on siis ranskalaista komediaa ehkä parhaimmillaan.

   Ihanaa lauantaita teille ♥

   Poista
 2. Pääsitkö katsoon Bridgetin tai Jane austen? Mä katsoin leffalistaa pitkästä aikaa viime viikolla ja totesin monta leffaa olis just nyt mitkä haluisin nähdä mutta taitaa keretä taas vaihtuun enneko kerkeisin edes osaan :( Nainen meidän pitää mennä leffaan yhdessä. Talvi tulee nyt pitää reipastua ja otetaan leffatreffit tavaksi poistamaan syysmasennusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole päässyt katsomaan kumpaakaan, joten eiköhän lähdetä leffatreffeille :)

   Poista