tiistai 14. maaliskuuta 2017

Keikkaa pukkaa

Musiikki -tuo elämän eliksiiri (ei siis punaviini ;-))

Jostain kumman syystä siipalla ei ole ihan yhtä hyvä musiikkimaku kuin minulla ja hän varmaan ajattelee toisinpäin ;-). Tästäkin huolimatta yritämme saada toisistamme kaveria keikoille. Mieheen uppoaa sellaiset melankolisen mollivoittoiset ja kauniit sävyt. Minuun taas rosoisempi, sapekkaampi tai kerrassaan hervottoman iloluontoinen meno.

Joskus kuitenkin kehittyy taikamainen yhdistelmä, joka saa meidät molemmat syttymään. Näin teki Nosturissa lauantaina Yari & Se Tuntematon numero. Minä pääsin kertaheitolla nuoruuden hekumaan, kunnon asenteeseen ja rytmiin. Mies taas sulautui sanoihin ja niiden paloon. Täydelliset yhdessä!

Täydelliset yhdessä oli myös Yari ja bändi. Jos koskaan Yari pyöräytti sinut sormensa ympärille, niin suosittelen hankkiutumaan heti keikalle. En tiedä miten pitkään tämä kokoonpano on yhdessä, joten sitäkin suuremmalla syyllä ja sydämellä kannattaa etsiytyä lavan eteen pomppimaan ja laulamaan sielunsa kyllyydestä. Ainakin maaliskuussa Yari, Litku Klemetti ja Tuntematon numero esiintyvät Jyväskylässä, Tampereella ja Porvoossa. Joten ei kun menoksi.

Ensikuussa on kaksi keikkaa, toinen miehen valitsema ja toinen minun. Luulen, että olen valinnut taas paremman vedon...

Ei liity kuvaan, mutta Litku Klemetti on tosi hyvä, kuunnelkaa vaikka!

4 kommenttia:

 1. Birgitta, hyvät hyssykät sentään:) Missä on teidän rock, swing, jazz, elokuvamusiikki ja sitten tietty eräät hotit bändit. Omistan kyllä myös Tehosekoitinta, Himiä, Bocellia, Adelea, Pausinia, CCR:ää...Nyt en millään muista A:n horoskooppia. R. on myös sellainen molli, onhan hän rapu, että ilman minua olisi liian nyyhkyä!

  Sano nyt, että tykkäät edes Ville Valosta ja Stingistä ja vielä myös Adelesta!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvät hyssykät tosiaankin :)
   Kyllä sun lista soi täälläkin, lisäksi menee mm funky, soul, blues, pop, pienesti vanha hiphop, punk ja progekin. (Ja jos tanssia saisi, niin riekkumisen lisäksi olisin taivaissa tangon ja salsan vietävänä.) Kun koko elämän on kuunnellut radiota ja musiikkia, niin päässä soi välillä 70-luvun finnhitsit ja toisena päivänä taas jokin brunomars. Adelen kaksi ensimmäistä levyä on todella hyviä. Tämä viimeisin palkinnoistaan huolimatta ei voittanut minua puolelleen. Tehosekoitin toimii, mutta HIM ei (en osaa sanoa miksi, ei myöskään Nightwish). Sting on todella taitava ja se sinun lempibiisisi on ihana ♥.

   Minä heilun tunteiteni vietävissä 1920 -luvulta eteenpäin kaikkien vuosikymmenten aalloilla. Jokaisella vuosikymmenellä on todella hyviä artisteja, bändejä ja kappaleita. Ajattelin joskus laatia listan hyvistä biiseistä, mutta listasta tuli aivan liian pitkä, eikä siinä ollut lopulta mitään järkeä, heh heh.

   Jos menen keikalle, niin en missään nimessä halua istua. Musiikki kun menee soluihin, niin minun kehoni ei vaan pysy paikallaan :) Jaa-a, olis kyllä mielenkiintoista mennä Ville Valon keikalle ja katsoa miten sitten mielelleni kävisi. Ehkä liittyisin fanijoukkoihin :)

   Poista
  2. No, jos HIM ei vie, niin miten olisi Ville Valon tulkinnat Somerjone biiseistä Paratiisi ja Ikkunaprinsessa?

   Kun kuuntelen Valon Olet mun kaikuluotain, alan kyynelehtiä, vaikka en helposti tykkää noin vakavasta ellei se ole Stingiä.

   Juu, jotkut biisit vain pakottavat liikkeelle - ihanasti!

   ♥♥♥

   Poista
  3. No kyllähän Paratiisi todellakin toimii :). Friimanin Olet mun kaikuluotain on ollut kautta aikojen hyvä biisi, mutta en tiedä olenko kuullut Valon versiota. Täytyykin käydä heti kuuntelemassa.

   Musiikin voima on ihmeellinen ♥

   Poista