lauantai 31. elokuuta 2019

Huiskin huiskin tööt tööt

Huiskis kesäkuussa
Ison ajotien vasemmalla puolella oli peltoa ja siinä välissä hiekkatie. Kävely tiellä oli hiukan tylsää, kunnes yhtenä heikkona hetkenä päätimme nostaa kätemme ja vilkutimme ohiajavalle isolle rekalle. Yllättäen käsi heilahti takaisin hytissä ja seuraavaksi kuului mojova rekan tööttäys.

Ilo, jonka vastaus meille toi oli niin suuri, että vilkuttelimme useammalle rekalle ja lähes aina saimme hauskan tervehdyksen ja mehevän tööt äänen takaisin.

Huiskis heinäkuussa
Linnunlaulun kupeessa silta ylittää rautatiekiskot. Puinen silta on kaunis ja siinä juoksi kaksi pientä poikaa päästä toiseen ja he alkoivat isovanhempien kanssa vilkuttaa tulevalle paikallisjunalle.

Huiskin huiskin, viuhui villisti pienet ja isot kädet.
Huiskin huiskin, näkyi vilkutus junan ikkunasta ja sitten kuului lyhyt junan vislaus.

Näin kaksi riemuisaa pomppijaa edessäni ja sitten pojat etsivät jo seuraavaa tulevaa junaa :D

Huiskis elokuussa
Eilen aamulla edessäni käveli kolme lasta keskenään. Liekö vanhin menossa kouluun, nuoremmat näyttivät vielä siihen liian pieniltä. Tyttö kääntyi kai jutellessaan pienempien kanssa ja yhtäkkiä alkoi vilkuttaa. Ajattelin, että ehkä vanhemmilleen. Pienet kaverit kääntyivät samantien ja vilkuttavat myös. Sitten meidät ohitti ajotiellä moottoripyöräpoliisi, ensimmäinen vilkutti lapsille ja kohta perässä toinenkin.

Tööttiä ei kuulunut, mutta pienten ilmeet olivat mojovat ja minuakin hymyilytti.


Että kuulkaa, niin pienestä on joskus kiinni ihmismielen iloisuus. Yksi käden heilutus ja parhaillaan mehukas tööttäys. Ei ihminen paljoa tarvitse :D6 kommenttia:

 1. Tämä oli niin hyvänmielenpostaus! <3 Pienenpieni hetki (x3) elämässä ja kirjoituksena niin hyvää mieltä tuottava! Ihanaa, että sulla on kyky nähdä pientäkin onnea.

  Sydän sykkii erityisesti kesäkuun tarinalle, tietyistä syistä johtuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo melkein unohtanut tuon kesäkuun tapahtuman, mutta pojat ja junankuljettaja sai kaiken niin elävästi taas mieleen. Ja jotenkin oli ihmeellistä, että eilen aamulla kävelin juuri noiden kolmen naperon takana katselemassa vilkutuksen voimaa. Onkohan näillä asioilla mulle jotain isompaakin sanottavaa, heh heh.

   Hauskaa viikonloppua sinulle Helmi <3

   Poista
 2. Ihana <3 Niin pienellä saa hyvän mielen kiertämään.

  VastaaPoista