keskiviikko 20. joulukuuta 2023

melkein joulukalenteri - kun toisella on enemmän

Naapuri tulee rappukäytävässä vastaan. Se on vaimonsa kanssa laskenut pari kertaa paketteja yhteen ja toisella lapsella on kuin onkin kaksi lahjaa enemmän kuin toisella! Miten tämä on mahdollista? 

Pikainen kivi-sakset-paperi -ottelu ja näin ratkaistaan viikon kuumin ongelma, eli kumpi lähtee etsimään rauhaa kaupan leluhyllyjen väliin ;-)

Itse olen päässyt seuraavaan vaiheeseen. Yhden pikkulahjan olen jo käärässyt paperiin ja solminut kierrätysnauhalla tiukasti kiinni. 

Jätän loput huomiselle, jottei tule tehtyä liikaa yhden päivän osalle :D

Suosittelen kaikenlaisen tekemisen oheen rentouttavaa musiikkia. Minusta on ainakin mukavampi touhuta tai vaikka vain tanssahdella ympäri kotia letkeä rytmi veressä.

Tässä vähän pakkausmusaa niille, joilla vielä riittää huumoria ennen aattoa.

Can't wrap this!


6 kommenttia:

  1. Hyvin riittää huumoria vielä. Auttaa varmaan, kun ei laske paketteja.
    Tuosta videosta tuli mieleen, että vuoden aikana kerätyt pienet, tyhjät pahvilaatikot helpottavat paketointia ihmeesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susu; laatikoiden lisäksi kaverin kannattaisi hankkia isompia pakkauspapereita :D

      Poista
  2. Miten kaunis paketti. <3

    Mä näin eilen Prismassa ilmeisesti äidin (eli mummon) ja tyttären, joilla oli kummallakin ostoskärryt täynnä leluja. Mietin, että aika viime tippaan oli jäänyt... :-) ja että luojan kiitos ei tartte itse ostaa tuollaista määrää – eikä oikeastaan mitään. Vihaan ostamista nykyään sydämeni pohjasta.

    Ihanaa joulun aikaa, jos ei sitä ennen "tavata"! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu; olen samaa mieltä, onneksi ei tarvitse ostella kärrykaupalla leluja tai muitakaan lahjoja. Toisille lahjojen ostaminen on tosi mieluista ja antaminenkin. Anoppillani oli tapana joskus (vai olikohan aina) viettää "toista joulua", eli hän kävi ostamassa lisää lahjoja joulun jälkeen ja jakoi niitä uutena vuotena :D

      Poista
  3. No huh huh... vaikka jälkikasvua on "nykymittapuunmukaan" kai paljon - niin paketteihimme kääriytyi vain aikaa... yhdessäolon aikaa... sitä, mitä koemme tässä elämänmenossa olevan liian vähän... mitä sitä antamaan sellaista, jota on jo ihan liikaa....Iloista ja omanoloista Vuoden lopetusta ja uuden aloitusta toivotellen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repolainen, teidän paketit onkin sitten täynnä rakkautta <3

      Poista