tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tapahtuipa mitä tahansa, niin aina soi biisi

Aivan on kuin ihmisen mieli tämä sää.

Lauantai-aamuna ihailin auringon haloa ja ihmettelin maailman kauneutta. Kaupunki oli aurinkoinen, kadut hiekattomat ja ilma kevään raikas (köh köh).

Kasvitieteellisen tulppaanit ja narsissit saivat mieleni innostumaan parvekkeen laitosta kesäkuntoon... Haaveilin jo kahvikupillisesta pöydän ääressä. Ikkunan vieressä lämpimässä paikassa istuskelua ja kesän tulon haistelua. (Hei, siis lämpötila on kuitenkin lähes nollassa, mikä lämmin paikka??)

Kevät saa mut jo vähän hulluksi. Päähän osuu omituisten himojen seuraksi kummallisia hittejä, joita tekee mieli rallatella. Lanne notkahtelee ja jalka vipsuu. Ja kaikkea kummaa täällä soi, kuten

           "I´m walking on sunshine"

Eilen aamulla aamu-unisena katselin ihmetellen ulos. Puhdas, vitivalkoinen lumipeite oli vaahteran oksilla ja paksuna mattona maassa. Kevät muuttui yhdessä yössä kauniiksi kinoksiksi. Minä astelin hiljaa talvitunnelmissa toisten jälkiä pitkin asemalle ja huomasin hyräileväni: "Come away with me" (Ah, olispa takkatuli ja karvalankamatto. Ne sopisi tähän lumitunnelmaan.)

Jos leikkii taivas, niin leikkii kyllä ihminenkin. Sillä tänään minua vastaan käveli kaksi valko-mustaa lehmää. Ihan kahdella jalalla tepastelivat eteenpäin, utareet keikkuen. Mutta kasvot, ne olivat yllättäen kovin naiselliset. Ei turpaa, eikä karheaa kieltäkään ;-)

(Joo, tämä ei johdu keväästä, mä pidän muuten vaan lehmistä...)

Kaksi kaunokaista lehmäpukuista siis kävelivät keskellä kaupunkia ja sitten vielä näin nuo valossa ja lumessa kylpevät narsissit.Valkoista, kovin valkoista.
Ja villiä ;-)

Taidan odotella pääsiäisen jälkeen parvekkeen laittoa, josko sitten olis aika ...

... en tiedä minkä... ehkä jonkin uuden keväthulluuden tunteen...12 kommenttia:

 1. Birgitta, minussa ei soi nyt yhtään. Olen silleen nyt liian kiireinen/väsynytkin. Varmaan jo pari viikkoa tai jopa kolme kun blogissanikaan on soinut...

  Nyt olen vaan hiljaa ja aloittlen pääsiäistä ja me vaan ollaan. Nuoret saapuvat vasta su, joten nyt on aikaa.

  Narsissit lumessa on kaunis näky. Minunkin ovat ruukuissa päivät ulkona. Yöllä meillä vielä liian kylmä.

  Keväthuulluksia on varmaankin tulossa...paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, hyvä olla sitten hiljaisuudessa jos tilanne on sellainen. Olin pääsiäisen mökillä tähtitaivaan, lintujen, meren ja takkatulen ääressä. Ja kyllä oli upeaa. Jos oma pääni ei soinut, niin sitten nuorimies aloitti George Harrisonin Here comes the Sun. Nuoret siis selvästi piristää mieltä, eikö =)

   Hanko oli lähes lumeton, eli kevät tulee kohisten. Toivottavasti pääsiäisen aika teki hyvää sinulle ♥

   Poista
 2. Birgitta, oikein ihanaa ja levollista pääsiäistä!♥
  Halein, Marge

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marge, pääsiäinen meni ja vielä on lomaa jäljellä. Ihanaa viikonjatkoa sinullekin ♥

   Poista
 3. Tosi upea kuva!Ikuistit palan mailman kaunetta! kiitos siintä! laitoin sen taustakuvaksi,sitä siltaa pitkin menen töihin ja kotia palajan / auringon halo siinä välissä :)
  Hyvää alkavaa arkea Birgitalle /
  Rita/lounatuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Rita, kauneus on aina mukavaa jaettavaa =) Iloa päiviisi!

   Poista
 4. Kiitos Birgitta mä lähettelen ihania kuvia matkan varrelta. Katja Bag End-blogista kirjoitteli just että Hollannissa viilenny ja hieman sadellu mut ohan tässä viikko aikaa ja ei se haittaa kuhan ei satais koko ajan. Kaikein ihaninta ettäpääsee sinne nyt kunnon kevääseen ja sit kun tulee kotiin täällä on jo vihreetä ja tulppaanit kukkii eli toinen kevät. Kattelin viime vuoden kuvia ja mun kauneimmat tulppaanini kukki kesäkuussa vasta muistaakseni.

  VastaaPoista
 5. Mä luulin Hangon keväästä tullessani, että täälläkin lumet olisi jo sulaneet, heh heh, ei sitten ihan ollut... Mutta ehkäpä sun reissun jälkeen täällä on kevät pitkällä. Pieni sade matkalla ei haittaa, kunhan sitä ei ole koko reissun. Sulta tulee varmasti taas aivan upeita matkakuvia ja kukkakuvia. Meinaatko lähteä muuallekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belgiaan ois tarkoitus mennä ja suunnitelmissa oli poiketa kans Ranskaan Normandiaan mutta musta tuntuu että Ranska jää väliin ajan puutteen vuoksi. Eiihän se Ranska mihkään katoa josko sinne sit ihan oma reissunsa myöhemmin joskus. Ranskaa hehkutetaan niin paljon että kaikki naapurit siinä unohdetaan mutta Belgiassakin on kauheesti kaikkea kaunista, linnoja ja puutarhoja, kanavia joten taidan suosia nyt vähemmän suosikkeja mutta katotaan miten homma etenee tien päällä sit:)

   Poista
  2. No hienoa, että Belgian kuviakin on tulossa. Ranska kyllä pitää puolensa ja pitää rajat itsellään, sinne pääset tosiaan myöhemminkin. Itsekin pidän siitä, ettei matkalla tarvii kovin hötkyillä, mukavampi kun saa rauhassa oleilla ja nautiskella.

   Poista
 6. Jostakin tupsahdin luoksesi ja löysin hienoja ja mielenkiintoisia juttuja! Pitkälle taaksepäin olen lueskellut...wow!!
  Jäänpä lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tupsahdit ja tulet toistekin =) Oikein paljon tervetuloa ja Iloa viikonloppuusi!

   Poista