tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kuka piru?

Vippasin talvikengät laatikkoon ja kaapin perukoille.
Nukkukaa unta ja nähdään pitkän pitkän ajan kuluttua.
Laitoin ohuet saappaat jalkaani ja hipsuttelin niissä  kevein askelin.
Ja seuraavana päivä sitten mietin, että mikä kammottava kipu kiristää persuksissa.

Tarkistin, ettei kukaan roikkunut lahkeessani. Ei, ei ollut lasta eikä kyllä miestäkään...
En ollut tarttunut mihinkään kiinni, en jouseen taikka kuminauhaan. Ihan oman nahkani sisällä kiskoi joku pirun kalvo. Aargghhhh...

Olen selvästikin pitänyt kinttujani ylisuojeltuina läpi talven. Liian vähän liikettä varpaille ja jalkapohjille. Nyt ne reppanat joutuu tosihommiin ja minä tunnen tuloksen koko jalan pituudelta pakaraan asti. Voi jösses sentään.

Otan taas tennispallot esiin ja annan jalkapohjilleni kyytiä. Seison pallon päällä keinuen eteen ja taakse ja irvistän pahemmin kuin pulassa oleva painonnostaja ikäpäivänä. Ruma naama, mutta terve jalka. Tällä keinolla saan kuitenkin kalvot löysemmiksi ja voin tepastella tennareissa, eikä kukaan kisko enää yhtään missään.

dinodirect.com ja käsinmaalatut kaunottaret 
Tiedättehän sen tunteen, kun tennarit laittaa ensi kertaa jalkaan talven jälkeen ja lähtee liikenteeseen.

Ihanaa vapautta
lähes paljain jaloin ja
kesää kohti astellen =)
4 kommenttia:

 1. Terveet jalat ovat tosi tärkeitä,sen tajuaa vasta myöhemmin.Pilasin omani osittain huonolla jalkinevalinnoilla.Ihanaa kun saat taas pian olla jalat paljaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, usein vasta sitten kun joku paikka kipuilee tajuaa miten tärkeää terveys on. Paljasjalkaisen aika on jo kohta ovella, samoilla linjoilla ollaan =)

   Poista
 2. Meikätyllerö keikkuu ja vaappuu piikikkään tasapainoiluvempulan päällä. Välillä tosin olen mennä nenilleni, mutta auttaa tennareissa toikkaroimiseen. Tennispalloon en ole oikein saanut makua, mitä nyt pyörittelen sitä seinän ja selkäni välissä. Ja ei näissä Helsingin maisemissa paljoa paljain jaloin kuljeskella, ellei halua nyppiä laseja jalkapohjista pitkin aamuyötä. Käpyjen päällä kävelyä on ikävä. Toivottavasti koipeliinisi tottuvat taas tennareihin, ne ovat paljon mukavammat kuin talvimönkijät...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla on piikikäs vempula, sellaiseen en ole törmännytkään. Joo, ei ne tennispallot mitään kivoja ajanvietteitä ole, mieluummin sitä joisi jotain maukasta ja lämmintä ;-) Näin viimekesänä monesti paljasjaloin kulkevia ja vähän hirvitti. Täällä on tosiaan lasia tai muuta jalkapohjaan sopimatonta ihan liiaksi. Mutta rantahiekka, pihanurmi, ja soratiekin tuntuu mukavalta varpaiden alla =)

   Poista