torstai 23. tammikuuta 2014

Suudelman kosketus

Ihmiskunnan aistikkain keksintö
on suudelma.
Se on aina saatavilla
ja jokaisella on siihen varaa.
Kokeilkaa tekin sitä
vaikkapa myös oman puolison kanssa.

   näin totesi vakavana Max Raabe televisiossa
     ja se mitä televisiossa sanotaan täytyy tietenkin olla totta ;-)

Jotta viikonlopun lähestyvä hekuma ei jäähdy näin kauniilla pakkasilmalla, niin laitan teille viime kesältä videopätkän. En löytänyt pariisista pientä gummikavaljeeria vaan tällaisen ihanan levysoittimen =)
Torstai on toivoa täynnä!

8 kommenttia:

 1. Oih, mä allekirjoitan ja allekirjoitan ja ALLEKIRJOITAN!!!! Oih, suutelu on niin....SUUTELUA!! <3 *housut pyörii jalassa*

  VastaaPoista
 2. Suutelu on ihanaa! Kiitos tästä torstai-illan piristyksestä.

  VastaaPoista
 3. Birgitta, suuteleminen on niin kiehtovaa. Kannattaa suudella ja suudella, antautua suutelemiselle. Huulista näkee, ketkä rakastavat suutelemista. Tänään suudellaan, huomenna myös ja jokaikinen päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentosuukko itsellekin käy, jos kaveria ei löydy lähistöltä ♥

   Poista
 4. Ihana nähdä sun videopätkiä ja katsoin niitä muitakin. Olen haaveillu stillin ja videon sekoituksesta mutta en ole pahemmin tutustunut asiaan, hauskaa se olisi ja saisi tuotua ehkä enemmän sisältöä!

  VastaaPoista
 5. Sekä videon että still-kuvien yhdistäminen sun koneella on ihan helppoa. Aikaa menee vaan tuhottoman kauan, kun unohtuu leikkimään ja jos varsinkin haluaisi hioa niitä lähellekään omia toiveita. Sinä päivänä kun jään kotiin vapaaherrattareksi, niin aijon syventyä ja uppoutua asiaan oikein tosissaan =) Ota koppi!

  VastaaPoista