maanantai 8. lokakuuta 2018

Viimeisin

Nappasin Kristiinalta mukaani pienen haasteen. Nyt keskitytään viimeisimpiin asioihin.

Viimeisin nauru
Siivosin tietokoneen tiedostoja ja löysin kysymyspatterin, jota olin udellut pojaltani hänen ollessa 15 ja 18 -vuotias. Nyt huutelin toisesta huoneesta  kysymyksiä ja nauraa hekottelin odotellessani vastausta kysymykseen: Missä äitisi ei ole kovin hyvä lainkaan?

Ensinnäkin aivan kummallisesti asetettu kysymys. Ja miten niin en ole hyvä jossain? Mutta lisäksi nuorimies mietti niin pitkään vastausta, joka tuli minulle heti mieleen: Lautapelissä ryöstetyksi tulemisessa!

Viimeisin itku
Viikonloppuna katsoessani elokuvaa Hidden Figures. Suosittelen leffaa ja kyllä kai itkemistäkin voi suositella silloin tällöin.

Viimeisin viesti
Viimeisin tekstiviesti oli äidilleni, jossa totesin, ettei lautasia kannattanut ostaa. Viimeisin whatsappviesti oli ystävälleni, jossa sovimme tapaamisesta. Viimeisin sähköpostiviesti oli itselleni töihin, jotta muistaisin vinkata työkaverille yhdestä leffasta. No, en muistanut vinkata...

Viimeisin hermostumiseni
Pelatessamme viikonloppuna lautapeliä. (Hahhaa, olen niin nössö, että suutun kun muut tekee sallittuja ryöstöjä, enkä koskaan sabotoi muita, kun joku vähänkin narisee aikeistani) Kuten tavallisesti kiukustuin jatkuvasta ryöstämisestä todella pahasti ja pelasin seuraavan pelin niin röyhkeästi ja ilkeästi kuin ikinä osasin. Voitin pelin ja tunsin itseni... voittajaksi ja siaksi samaan aikaan ;-)

Viimeisin muutos sisustuksessa
Ostin loppukesästä hedelmäkärpäsillä nautiskelevan kasvin keittiöön. Kukka on vielä hengissä, vaikka meillä ei mielestäni enää ole pikkuruisia kärpäsiä.

Jaa-a, parvekkeenkin siivosin talven varalle, joten sisustus on ennemminkin riisuvaa kuin pukevaa meillä päin.

Viimeisin kosmetiikkaostokseni
Olen huono tällaisessa. Hankin mielelläni vain tarpeeseen, olen klikkiytynyt käyttämiini tuotteisiin, enkä helposti lankea uusiin juttuihin.

Ehkä parisen kuukautta sitten olen hankkinut jonkin voiteen. Olisiko ollut silmänympärysvoide.

Viimeisin ruoka
Ruokaisaa salaattia ja sen kaverina eilistä lohi-katkarapupiirakan jämää. Ruokailun jälkeen leikimme sitruunaoliiviöljypullolla. Keksimme lopulta miten pullon sisällön saa sekoitettua niin, ettei sitruuna ja öljy erotu heti ravistelun lopettamisesta.

Viimeisin juoma
Keitin jälkiruuaksi kahvia. Nautiskelin sen maidon kera.

* * *

Että tällä tavalla viimeaikoina :D



6 kommenttia:

  1. Mun täytyy ehkä napata tää että pääsisin taas käyntiin!

    Voi hyvin Birgitta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappase vaan. Joskus alun saa helpoiten käyntiin jonkun tekemällä sapluunalla.
      Voi sinäkin <3

      Poista
  2. Hauskoja viimeisiä juttuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael :)
      Täällä syksy etenee vimmattua vauhtia. Puut ovat keltaisen-punertavia ja pieni pakkanen on purrut muutamana yönä.

      Poista
  3. Olipa ihana postaus. Tuo Hidden Figures oli niin hyvä leffa ja kirja. Aurinkoista viikkoa Birgitta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :)
      Eikö ollutkin hyvä elokuva. Arvaan, että avaruusteema tempaisi sinut teatteriin tämän leffan kohdalla. Octavia Spencer on upea näyttelijä, pidin hänestä myös The Shape of Water -leffassa.

      Ihanaa viikkoa sinullekin <3

      Poista