sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Skool menneelle ja taikoja uudelle vuodelle

Eilen aamulla heräsin ääneen. Jossain pieni kissa maukui. Miauuu, se sanoi. Mietin oliko yläkertaan tullut koirien lisäksi pienoinen katti.

Käänsin päätäni ja sitten huomasin, että ääni kuului minusta. Napani yläpuolella tosiaankin jokin sanoi aivan selvästi: miauuu. Kuuntelin hämmentyneenä viisi maukua ja sitten nousin istumaan.

Sisäinen eläimeni hiljeni ja jätin sängyn. Muu maailma oli vielä nukuksissa. Vain yhdessä naapuritalon ikkunassa paloi valo. Lumihiutaleet leijailivat alas ja pihamaalla oli puhdas valkoinen matto.

Keitin itselleni kuumaa vettä, sillä tyypillisenä lomalaisena olin saanut haa-se-ei-ole-töissä-se-voi-nyt-olla-flunssassa taudin. Juodessani punaista juomaa mietin ääntä sisälläni. Olisiko eilisen Batman elokuvailtani vaikuttanut niin kiihkeästi, että kissanainen olisi muuttanut minuun. Kyllähän lapani ovat yhtä irtonaiset, mutta että puheääneni siirtyisi vatsan puolelle ja olisi pehmeä...

Vetäisin itseni karvalankamatolle keräksi. Kiedoin punaisen filtin ympärilleni. Päätin testata mitä tapahtuu, jos katson erilaisen elokuvan...

... vielä mietin mitä tältä vuodelta haluaisin. Jos olen näin vetovoimainen, niin kaikki mielenkiintoiset toiveet kannattaa heittää kehiin mahdollisimman pian, ennenkuin taika katoaa.

Miauuuu 


2 kommenttia:

 1. Sinäkin!
  Paranemista toivotan sillä suhun lienee tarttunut samainen flunssa joka ravistelee koko Blogsphereä ja toisilla se tuntuu istuvan tiukasti joten lienee paikallaan lausua pienet loitsut ettei sun kohdallas kävisi näin.
  Jo pelkästään se että joutuu sairastamaan lomalla on esimerkki siitä kuinka julma Karma kykenee olemaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, yritän ottaa iisisti, jotta pääsisin helpolla irti tästä taudista. Nyt olisi mahtavat ulkoilusäät, mutta nautiskelen niistä lähinnä ikkunan läpi =)

   Poista