keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Elossa

Hey, how ya doin'?

Täh?
No, korva on lukossa kolmatta päivää, on nasaali ääni (eikä seksikkyyden hiventäkään) sekä sellainen "pihalla" fiilis, mutta sehän on ihan normaalia ;-)

Eli ei mene vielä ihan putkeen. Mutta pääsin töihin neljän seinän sisältä. Pelkkä ihmisten näkeminen sohvan ja töllön sijaan on sentään tosi hienoa! Ihmisiä! Ääniä, puhetta ja liikettä livenä. Vau!

Jonkin aikaa pitää elää kuin De La Soulin sanat: Me, Myself and I, jotta pääsen kuntoon ja himoitsemilleni kevätlenkeille...

Mutta kunnia tällekin biisille, se kuvaa olotilaani, jossa ei vielä paljoa voi vaatia. Ei tule kaikki ymmärrys esiin, silmät pyörii ihmeissään (katos kun korvissa suhisee ja ilma ei kierrä päässä...)


Torstai-illan jälkeen on täällä tapahtunut ihmeitä.
On tullut K-E-V-Ä-T!

Jihuu =D

4 kommenttia:

 1. ... toivottavasti pian tuntuu hyvältä taas! :)

  VastaaPoista
 2. Marjo; no paljon paremmalta kuin vielä eilen =) Lekuri sanoi, että eiköhän nää taudit lähde toukokuuhun mennessä. Huh, ei enää yhtään ennen toukokuuta eikä sitten sen jälkeenkään.

  VastaaPoista
 3. Mitä mulla on mennyt ohi, oleks ollut kipeenä kuukausia, vehkaparka.
  Se on muuten ihmeellistä kuinka yksinolo, sohvalla makailu ja telsun tuijottaminen on hiton tylsää sairaana mutta terveenä tosi kivaa..miksi. Miksei voi olla toiste päin ni sairastaminen ois kivempaa ja tervenä sais tehtyä jotain hyödyllistä.
  Lumet on alkanut sulaan aika kovaa vauhtia nyt vettä sadellu ja pian ehkä voi alkaa odotteleen ensimmäisiä hiirenkorvia, jihaaa.
  Koitahan kuntoutua;)

  VastaaPoista
 4. Henrietta; siis ärtsyä, mutta vieläkin taudin kourissa. Olen samaa mieltä, jonkin aikaa jaksaa olla kotona ja katsoa elokuvaa toisensa perään, mutta sitten tulee stoppi ja tylsyys. Ei sairaana jaksa tollaista kauaa. Voisiko sitä pitää aina muuten vaan vapaata töistä ja katsella ja löhöillä sohvalla? Miksei töistä olisi sellaista ei-sairas-mutta-ei-houkuta-olla-töissä vapaata. Sellainen, mistä ei pala lomat.

  Pistän aloitelaatikkoon tästä aloitteen. Ai niin, ei meidän duunissa kai ole mitään aloitelaatikkoa ;-)

  Kevät todellakin tulee... ihanaa. Odotan innolla, että silmut aukeavat ja nurmi vihertää.

  VastaaPoista