torstai 28. huhtikuuta 2011

Neiti Wagneria ja mässäilyä paakkelsien ja herkkujen maailmassa

Pääsiäisloma oli taivaallinen. Jos olisin tajunnut aikaisemmin, että voin pitää kodin välillä hotellina ja nauttia viikonlopuista kotikaupungissa lomailevana turistina, niin hitsit, olisi ollut monta herkullista hetkeä enemmän viime vuosina =)

Kaikkea hienoa koettiin pääsiäisen aikaan, mutta erityismaininta parista helmestä:

Mirel Wagner lauloi viime torstaina Korjaamolla. Nuori nainen täytti akustisella kitaralla ja kauniilla äänellään tilan. Olin myyty ensimmäisestä kappaleesta asti. Kun Red alkoi, tuntui kuin olisi siirtynyt Nick Caven tai Leonard Cohenin maailmaan. Sanoitukset olivat pimeältä puolelta ja sävel kaunista. Kontrasti sanojen kulkiessa samalla nuotilla ja kitaran melodisella soitolla oli hieno.

Ihanaa, että nuoret osaa ja tekee!
Kiitos ja kumarrus tälle upealle nuorelle naiselle!

Tähän ikään mennessä sitä oppii myös nauttimaan ruuasta ja juomasta. Kahdestaan ja ystävien kanssa tuli maisteltua monenmoista, kuin lomalla ikään.

Hmmm... ja kesä tulee ja kilot, niinkö sen piti mennä ;-)

Porvoon kahvila Helmen ovesta sisään astuttua edessä oli tämä ihana butler. Ei sillä ollut kulmakarvoja siivottu lyhyiksi ja mallikkaiksi tai laitettu botoxia huuliin, mutta oli se herttainen ja komea mies =D

2 kommenttia:

  1. Mirel Wagner olikin ihan uusi nimi minulle. Täytynee katsoa, jos jossain vaiheessa etsisi hänet Youtubesta ja saisi ääninäytteen :)

    Tuo vanha herra on aivan ihana ja näyttää sopivan mainiosti kauniiseen kahvilaympäristöön. Persoonallista!

    VastaaPoista
  2. Elegia; Youtubessa kyllä löytyy vaikka kuinka neitokaisen biisejä. Näköjään enemmänkin kuin tuolta myspace sivulta.

    Eikö olekin herttainen vanha herra. Teki melkein mieli kysyä hintaa, mutta eikai tuollaiset miehet ole myytävänä ;-)

    VastaaPoista