torstai 11. elokuuta 2011

Huollon tarpeessa?


Lomalla.
Olen ollut.

Ja nyt kun saavuin ihmisten ilmoille huomaan villi-ihmisen olotilan kehossani. Jotain on tehtävä, vaikka villinä olo on rentouttavaa.

Vai heräsinkö uuteen ikälukuun? En ole koskaan oikein ikäkriiseillyt, sillä pään ja tunteiden ja kehon tila on mielestäni enemmän tutkimisen arvoinen kuin vuosirenkaiden määrä. Eiköhän tämä ole vain huollon tarvetta.

Aloitin listani:

Kampaaja
Silmälääkäri
Gyne
Hammaslääkäri
Ihotautilääkäri

Tästä täytyy puuttua vielä jotain.

Läheiset ja ystävät
valmentajaystävät
valontuojat
ja te bloggaajat ja lukijat.

Pitäkää tekin huolta itsestänne =)
Kokonaisuudesta (ajatuskuvioistanne, sydämenne hyvien tunteiden kasvamisesta ja kehonne rakkaudella kohtelemisesta).

Pitäkää huolta.
Itsestänne.

6 kommenttia:

 1. Hyvä muistutus. Näin syksyllä on hyvä päivittää arkirutiinit.. Ja ottaa aikaa myös itselle.

  VastaaPoista
 2. Ei kesä vielä lopu joo. Mullakin ruukuissa ihan täys meno päällä mutta perennapenkeistä ei taida tulla enään uusia kukkijoita.
  Mä kävin kans tänään päivittämässä tukkani ja kestoväriä vähän ripsiin ja kyllä oli taas olo kohentunut. Rupee kyllä vähän ikäkriisiä mulla tuppaamaan sellasta turhamaista. Oikeesti en tykkää rypyistä ja roikkuvasta heltasta vaikka kuinka luonnollista olis. En ole mikään trendisentteri ja muuta mut en pidä siitä että muutun ulkoisesti vaikka sisäinen minäni on vielä nuori terhakka flikka:)

  VastaaPoista
 3. Ei ole syksy, ei. Vaan kun loma loppui ja paras kesäkeli väistyi, meinas unohtua että kesäähän tämä vielä.. Ikäkriisi pukkaa päälle täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Rosa; hih vielä kesäkautta mennään. Säät on mitä kauneimmat, vaikka sadekuurot välillä yllättävät. Ja vaikka loma tekee superhyvää niin arkikin tekee hyvää. Saa vetelät osani liikkeelle =)

  Henrietta; perennat vaatiikin vähän tilaa. Ruukkuihin saa helpommin uutta vaihtoa =) Maanantain joudun olemaan töissä peikon näköinen, mutta sitten illalla jo näytän työkelpoiselta. Samoilla menään tuo trendin ja sisäisen osalta ;-)

  VastaaPoista
 5. Voi ei, ikä on vain numeroita! Ja syksy on joka vuosi! Vaan niin tulee kevätkin, aina.
  Jos ei muuta niin kaivamalla kaivetaan asioista hetki ja kokemus ja hyvä.

  VastaaPoista
 6. Johanna; totta turiset, oma ikä ei ole se ikä minkä sisällään tuntee, se on jotain muuta.

  Nyt sataa aikamoisesti ja täytyy sanoa, että sitä on nautinnollista katsoa. Tuli hetkeksi ihan pimeää ja poika sanoi, että ihan kuin talvella. Sellainen tunne tulikin, sillä hän otti piparipellillistä uunista ulos ja laittoi toista tilalle =) Mutta oikeasti on elokuu ja hyvät fiilikset. Piparia Nam =D

  VastaaPoista